Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Γιώργος πάντα παίζει τίμια. Και στο Survivor και στην κανονική ζωή. Αυτό το ξέρουν όλοι».

Η θεία του Γιώργου Αγγελόπουλου, Στράνζκα Σουλτάνη θέλησε να πάρει θέση σχετικά με τις κατηγορίες των Μαχητών ενάντια στον ανιψιό της ότι έπαιξε σε κάποιο αγώνισμα ανέντιμα.

Η Κα. Στράνζκα μίλησε στο Secret και είπε:

«Εδώ στο νησί, έχουν στενοχωρηθεί πολλοί όλοι με αυτήν την εξέλιξη και με τα όσα ακούστηκαν από τους Μαχητές. Γιατί όλοι ξέρουν τον Γιώργο από μικρό παιδί» δήλωσε και συνέχισε: «Όταν τρέχεις τόσο γρήγορα, δεν ξέρεις που

πατάς. Είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν ατυχήματα σε αγώνισμα από την ένταση και τη βιασύνη να νικήσουν; Ο Γιώργος πάντα παίζει τίμια. Και στο Survivor και στην κανονική ζωή. Αυτό το ξέρουν όλοι».

Όσο για την παραγωγή του παιχνιδιού είπε: «Θέλουν να κάνουν ντόρο. Και επειδή βλέπουν πως ο Γιώργος νευριάζει όταν τον αδικούν, ποντάρουν σε αυτό. Ένα θα σας πω: Εδώ μέχρι και ο Κοκκινάκης που ήταν ο πιο ήρεμος παίκτης στο παιχνίδι, βγήκε από τα ρούχα του. Αυτό σημαίνει πως για να το κάνει αυτό αδικήθηκε!».

The post Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Γιώργος πάντα παίζει τίμια. Και στο Survivor και στην κανονική ζωή. Αυτό το ξέρουν όλοι». appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα