Γιάννης Πουλόπουλος: «Θέλω να μιλάω για τον σύντροφό μου όπως ο Μπισμπίκης για την Βανδή»

Ο Τάσος Ξιαρχό πρόσφατα προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της στέλνει το δικό του μήνυμα για την ομοφυλοφιλία και το coming out.

«Καλύτερα να μην ξέρουν, λέμε. Ίσως τους τρομάξει. Άλλος λέει: “Αν το πεις, μόνο προβλήματα θα έχεις!!!” Η γιαγιά μου φούσκωσε μάτι, σκέφτηκε και μετά μου χαμογέλασε. Όμως το είπα με την αλήθεια μου και ανθρώπινα. Όχι σαν σοβαρό γεγονός. Δεν είναι μαντάτα το να είσαι ομοφυλόφιλος, είναι ψυχή! PS: Εδώ βλέπεται μια sexy version αλλά λέει κάπου εκεί. I opened

up. Αυτό έκανα. Σου γυρίζω το διακόπτη λοιπόν, να το κανείς και εσύ! ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΤΟ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Η ανάρτηση του χορογράφου σχολιάστηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Γιάννη Πουλόπουλο να σχολιάζει τρόπο με τον οποίοι ορισμένοι γνωστοί Έλληνες αλλά και ξένοι celebrities αποφάσισαν να ανακοινώσουν δημοσίως τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι τα gay ζευγάρια πρέπει να εκφράζονται δημοσίως όπως ακριβώς και οι straight, χωρίς να γίνονται θέμα προς συζήτηση.

«Αυτό που κάνουν κάποιοι άνθρωποι να φωτογραφίζονται για εξώφυλλα και να λένε: “Είμαι gay” εγώ διαφωνώ με όλη αυτή την στάση. Εγώ μπορώ να μιλάω για τον σύντροφό μου, όπως ακριβώς ο Μπισμπίκης για την Βανδή», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Όπως ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι φιλιούνται δημόσια, ανεβάζουν φωτογραφίες δημόσια, έτσι θα ήθελα να το κάνεις κάποιος χωρίς να γίνεται θέμα», ανέφερε στη συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Διαβάστε επίσης: 

«Οι “Ράδιο Αρβύλα” με χλεύαζαν για το επίθετο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι προφανές ότι ο Τσίπρας κάλυπτε τον Γεωργούλη, δεν είμαστε χαζοί»

Φιντιρίκος -Δαλάκα: Έπεσαν θύματα διάρρηξης -Άνδρας εισέβαλε στο σπίτι του επιχειρηματία

Keywords
Τυχαία Θέματα