Για πρώτη φορά! Η κόρη της Μαίρης Μιλιαρεση μιλάει για το διαζύγιο των γονιών της

Η Σοφίνα Λαζαράκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You και μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό των γονιών της.

«Στην αρχή το διαζύγιο δεν το καταλάβαινα, ήμουν μικρή. Στην πορεία υπήρχαν διάφορα προβλήματα. Δεν με πείραξε τόσο ότι οι γονείς μου είναι χώρια. Σίγουρα με έχει πειράξει ότι δεν έχω ζήσει ένα οικογενειακό τραπέζι, ή ότι στα γενέθλιά μου έπρεπε τη μία χρονιά να έχω τον μπαμπά και την άλλη να έχω τη μαμά, επειδή δεν είχαν καλές σχέσεις. Αλλά αυτό που με ταλαιπώρησε είναι ότι είχαμε πάντα κόντρες και “πολέμους”», εξομολογήθηκε και συνέχισε: «ήμουν πάντα στη

μέση κι αυτό ήταν το λάθος τους. Άμα ξέρανε ότι θα με επηρεάσει δεν θα το έκαναν, όμως συνέβη. Πλέον το έχω αφήσει στην άκρη, με αγαπάνε και οι δύο πάρα πολύ και δεν νιώθω ότι κάποιος ήθελε το κακό μου. Απλά οι τσακωμοί που είχαν μεταξύ τους δεν έπρεπε να περνάνε σε μένα και να είμαι στη μέση. Είχαν διάφορες κόντρες μεταξύ τους κι εγώ τα ήξερα πάντα όλα. Ενώ θα έπρεπε να έχω το μυαλό μου στο σχολείο και στους φίλους μου, είχα το άγχος τι θα γίνει με τη μαμά και τον μπαμπά, αν τσακώνονται πάλι. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να με κρατάνε εκτός!».

Πότε τους μίλησε όμως και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους;

«Τους κράταγα κάποια “κακία”, απλά δεν τους το είχα πει ποτέ. Γύρω στα 16-17 πάτησα πόδι, τους μάζεψα και τους είπα ότι έχουν κάνει λάθη. Δεν θέλω να τους βάζω στη γωνία, γιατί ξέρω ότι με αγαπάνε και νιώθουν τρομερές τύψεις, αλλά έπρεπε να το πω», αποκάλυψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα