Προβλέψεις Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε τα ζώδια σήμερα…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Να είστε έτοιμοι να φιλοξενήσετε άλλους σήμερα, κάτι που σας αρέσει πάρα πολύ. Μπορεί να είναι ένας φίλος από τα παλιά, ένας γνωστός που ψάχνει σπίτι και σας ζητάει τη βοήθειά σας, ή ένας συνάδελφος. Μια ασυνεννοησία στη δουλειά θα οδηγήσει σε μεγάλη ένταση. Προσοχή!


Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Κάντε σήμερα ό,τι σας γεμίζει χαρά και σας διώχνει μακριά, έστω και για λίγο, τη ρουτίνα και τα προβλήματά σας.

Από το να βγείτε με φίλους και να χαλαρώσετε και να πάτε για φαγητό με συναδέλφους, μέχρι έναν μεγάλο περίπατο μέσα στην πόλη, ή μια επίσκεψη στον κινηματογράφο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Αυτή είναι μια διασκεδαστική μέρα. Είναι επίσης μια δημιουργική, καλλιτεχνική μέρα. Εμπιστευθείτε τις παρορμήσεις σας. Απολαύστε φλερτ, μίνι διακοπές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με παιδιά. Μην παραλείψετε να βρείτε και χρόνο για τον εαυτό σας. Το έχετε ανάγκη.


Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μακάρι σήμερα να μπορούσατε να μην πάτε στη δουλειά και να μείνετε σπίτι να περάσετε χρόνο μόνο με τον εαυτό σας. Να διαβάσετε ένα βιβλίο, να μαγειρέψετε την αγαπημένη σας συνταγή, να χαλαρώσετε καθισμένοι στη βεράντα και να σκεφτείτε όλα όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα και που θέλετε να πάτε στο μέλλον.


Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σας κάνει γοητευτικούς και και διπλωματικούς. Τρεις άλλοι πλανήτες σας κρατούν επικεντρωμένους στα χρήματα και τις ταμειακές ροές. Παρ ‘όλα αυτά, σήμερα, η Σελήνη σας προτρέπει να… φωτίσετε άλλους. Βγείτε έξω και μιλήστε στους ανθρώπους, γνωστούς ή αγνώστους.


Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Σήμερα ειδικότερα, τα χρήματα, οι ταμειακές ροές και κάτι που έχει να κάνει με τα υπάρχοντά σας είναι σημαντικά. Μάθετε κάτι που πρέπει να γνωρίζετε στη δουλειά σας, που μέχρι τώρα οι συνάδελφοί σας το κρατούν κρυφό γιατί θα σας χρειαστεί. Οι πληροφορίες και οι γνώσεις είναι δύναμη.


Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Σήμερα η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και αυτό σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς από το συνηθισμένο. Ωστόσο, όταν συμβαίνει αυτό (και αυτό συμβαίνει δύο μέρες κάθε μήνα) σας δίνει πολύ καλή τύχη. Ναι, έχετε το πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων ζωδίων και σας συμβουλεύουμε να το εκμεταλλευτείτε.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Αν και είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, σήμερα θέλετε την ιδιωτικότητά σας. Γι’ αυτό και ό,τι κι αν γίνει, ό,τι κι αν σας πουν δεν θα δείξετε το παραμικρό ενδιαφέρον. Αύριο θα επανέλθετε στα φυσιολογικά σας. Τα οικονομικά σας δεν πηγαίνουν πολύ καλά και ψάχνετε συνεχώς τρόπους για να τα καλυτερεύσετε. Κάντε λίγη ακόμα υπομονή.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Οι σχέσεις με τα αφεντικά και τους γονείς είναι σημαντικές αυτή τη στιγμή και βρίσκονται στο επίκεντρο. Σήμερα θα συναντηθείτε με έναν φίλο που θα σας ζητήσει τη βοήθειά σας και θα μάθετε κάτι που θα σας αναστατώσει. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, είναι κάτι που το έχετε μεγάλη ανάγκη.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Οι άνθρωποι σας παρατηρούν και μιλούν για σας. Άλλοι θετικά και άλλοι με διάθεση κουτσομπολιού. Έχετε αυτό τη μαγική ικανότητα να μην είστε αδιάφοροι και πάντα να προκαλείτε τους υπόλοιπους. Αυτό οφείλεται στο επικοινωνιακό σας χάρισμα και στη γοητεία σας που αυτό το διάστημα έχει χτυπήσει κόκκινο.


Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Προσπαθήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα για να ξεφύγετε έστω και για λίγο από την καθημερινή σας ρουτίνα. Πρέπει να ξεφύγετε! Χρειάζεστε νέες εικόνες και παραστάσεις. Εάν μπορείτε να ταξιδέψετε ή να πάτε σε κάποιο μέρος που δεν είχατε ποτέ πριν θα ήταν το ιδανικό.


Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Σήμερα σας φαίνονται όλα άσπρα ή μαύρα και έχετε ισχυρές απόψεις για τα πάντα. Αυτό θα σας οδηγήσει σε εντάσεις, τόσο με την οικογένεια και τους φίλους σας, όσο και με συναδέλφους σας. Η μέση οδός όμως είναι πάντα το καλύτερο.

Από την Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα