Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μπαίνει ανάμεσα σε Μάνο και Μαρίνα

Ο έρωτάς τους μοιάζει κινηματογραφικός, ωστόσο η πραγματικότητα για εκείνους είναι σκληρή. Ο γάμος του Μάνου και της Μαρίνας στη «Γη της Ελιάς» αντιμετωπίζει μεγάλη κρίση και η απόσταση ανάμεσά τους μοιάζει αγεφύρωτη. Mάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTv, στα επόμενα επεισόδια τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για το ζευγάρι. Η Μαρίνα εξακολουθεί να μένει εκτός σπιτιού, κρατώντας αποστάσεις από τον άντρα της, ενώ ο Μάνος νιώθει ότι αυτή η κατάσταση τον πνίγει. Μη μπορώντας άλλο μακριά της, την εκλιπαρεί να επιστρέφει στο σπίτι τους, όμως η κοπέλα αρνείται.

Τότε, για πρώτη φορά, ο Μάνος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο χωρισμού. Ο πατέρας του, ο Ισίδωρος, τον βοηθάει να δει ξεκάθαρα τα πράγματα και αναλαμβάνει να μιλήσει στη νύφη του για να τη μεταπείθει. Ωστόσο, εκείνη επιμένει ότι ο χωρισμός τους είναι μονόδρομος. Ο άντρας, φανερά απελπισμένος, ζητάει βοήθεια και από τη Μαργαρίτα, η οποία προσπαθεί επίσης να μιλήσει στην κοπέλα, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Οι μέρες κυλούν και ο Μάνος δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και να βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι, Έτσι, λοιπόν, κάποια στιγμή, αποφασίζει να κάνει μία βόλτα για να ξεσκάσει και πηγαίνει στο καφενείο του Πότη όπου συναντάει τυχαία την Αφροδίτη. Οι δυο τους κάθονται στο ίδιο τραπέζι και έρχονται πιο κοντά, συζητώντας για ώρες και παίζοντας τάβλι. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και ευχάριστα για τον Μάνο, ο οποίος εκπλήσσεται με το πόσο πολύ ταιριάζουν τα γούστα του με τη γιατρό. Όμως, η Άννα και η Βασιλική αντιλαμβάνονται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους και μιλούν στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν. Τότε εκείνη πεισμώνει ακόμη περισσότερο και τους λέει ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη είναι ξανά ελεύθερη, καθώς οι ερωτικές συναντήσεις της με τον Χρήστο έχουν σταματήσει. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να φλερτάρει χωρίς ενοχές με τον Μάνο.

Μάλιστα, τον προσκαλεί στο σπίτι της για να τα πουν καλύτερα και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο, ένα βράδυ η Αρετή βλέπει τυχαία τον άντρα να μπαίνει αργά τη νύχτα στο σπίτι της γιατρού και αποφασίζει να το πει στη Μαρίνα. Η τελευταία αντιλαμβάνεται πλέον ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και πως η Αφροδίτη έχει καταφέρει να μπει ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, προκαλώντας ένα ακόμη δυνατό χτύπημα στον ήδη κλονισμένο γάμο τους.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα αγαπημένα σας σήριαλ στο MyTv που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Αστέρης εναντίον Μαθιού -«Παραδώσου και μπες φυλακή»

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς της -«Υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερη αγάπη»

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ένα όνειρο, είναι μια ανάγκη μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα