Φωτεινή Πιπιλή για Εύα Καϊλή: «Με ανατριχιάζει που το παιδί τους στερείται τους γονείς του ταυτόχρονα»

Η Φωτεινή Πιπιλή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Αφροδίτη Γραμμέλη και, μεταξύ άλλων, σχολίασε την υπόθεση της Εύας Καϊλή, μιας και αποτελεί ένα από τα σοβαρά θέματα της επικαιρότητας. Η ίδια εξέφρασε την άποψή της για ό,τι έχει συμβεί, τονίζοντας πως το πιο συγκλονιστικό είναι ότι έχουν ένα μωρό παιδί.

«Είναι πάρα πολύ σοβαρό το θέμα με την Εύα Καϊλή,

όχι επειδή την ξέρουμε. Έχει να κάνει με την παγκόσμια εικόνα της Ευρώπης, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και, μάλιστα, σε σχέση με μία χώρα που είναι η μεγάλη χορηγός της πολιτικής Ερντοργάν.

Δηλαδή να το πάμε στο βαθιά πολιτικό, έχεις μία έπαρση, μία αλαζονεία, μία απληστία, είσαι Ελληνίδα και μάλιστα ΠΑΣΟΚ και πας και αγκαλιάζεις τη χώρα που έχει αγοράσει το δάνειο του Ερντογάν προκειμένου να μην χρεοκοπήσει. Το Κατάρ έχει αυτή τη στάση απέναντι στην πατρίδα σου πια, ξέχνα όλα τα άλλα», δήλωσε αρχικά η Φωτεινή Πιπιλή.

Και συνέχισε, μιλώντας για το παιδί της Εύας Καίλή και του Φραντσέσκο Τζόρτζι: «Αυτό που για εμένα είναι συγκλονιστικό είναι ότι έχουν ένα μωρό παιδί. Στήνεται αυτή η ιστορία με ένα μωρό παιδί. Εμένα πιο πολύ με ανατριχιάζει είναι ότι αυτό το κοριτσάκι 1,5 ετών στερείται τη μάνα του και τον πατέρα του ταυτόχρονα. Κι αν αποδειχθούν ένοχοι, αυτό το μωρό θα επισκέπτεται τους γονείς του στη φυλακή».

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερος λάθος του στα γυρίσματα του «Maestro»

 Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για την αγωγή που έκανε σε γνωστό περιοδικό -«Κάθε εβδομάδα μου χρέωναν κι άλλο σύντροφο»

 Maestro: Η τηλεθέαση του τελευταίου συγκλονιστικού επεισοδίου

Keywords
Τυχαία Θέματα