Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερος λάθος του στα γυρίσματα του «Maestro»

Το «Maestro» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15/12, με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για όλα στο podcast της σειράς και αποκάλυψε ποιο είναι το μοναδικό λάθος που έκανε ως σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στους Παξούς.

Επειδή τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν φθινόπωρο, κάποια στιγμή ο καιρός άλλαξε με αποτέλεσμα να πέσει η θερμοκρασία

και να γίνουν πιο δύσκολες οι εξωτερικές σκηνές. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως είχε αφήσει για το τέλος τα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών με την Κλέλια Ανδριολάτου, συνεπώς το κρύο ήταν πολύ έντονο. Επίσης, υπήρχε μεγάλη κούραση.

Ειδικότερα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Ένα λάθος έκανα, που άφησα για το τέλος τις ερωτικές σκηνές με την Κλέλια Ανδριολάτου. Δεν υπολόγισα ότι θα χαλάσει τόσο πολύ ο καιρός και δεν υπολόγισα ότι θα είμαστε και τόσο κουρασμένοι. Στο τέλος φύγαμε από τους Παξούς τσακισμένοι, μπήκαμε στις βάρκες και φεύγαμε τρέχοντας.

Εγώ έφυγα και είπα “Θεέ μου, κατέστρεψα το νησί μου, το μέρος που έρχομαι και ξεκουράζομαι, το έχω συνδυάσει με γύρισμα”. Ευτυχώς αυτή η πίεση έφυγε λίγο μετά. Τις ερωτικές σκηνές, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, θα τις γύριζα την πρώτη εβδομάδα γιατί έπρεπε να γυρίσουμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγες μέρες, μέσα σε 2 μέρες έπρεπε να τα μαζέψουμε όλα».

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος στο «Πρωινό μας», η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε: «Παγώσανε! Έκανε πάρα πολύ κρύο. Η Κλέλια μου έλεγε τότε με μηνύματα ότι υπέφερε από το κρύο».

Διαβάστε ακόμα:

 Maestro: Η τηλεθέαση του τελευταίου συγκλονιστικού επεισοδίου

 Ελένη Βουλγαράκη: «Εδώ και 10 χρόνια βάζω το ίδιο εσώρουχο την Πρωτοχρονιά»

 «Δίκασε» η Ελένη Χατζίδου τον Ετεοκλή Παύλου: «Πάλι στον καναπέ κοιμήθηκες»

Keywords
Τυχαία Θέματα