Φαίη: “Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά…”

Τις προηγούμενες ημέρες η Ελένη Τσολάκη ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, για δημοσίευμα που έκανε λόγο για προβλήματα στον γάμο της και για το ευαίσθητο θέμα της μητρότητας.

Στο Πρω1νό προβλήθηκε η ανάρτηση της παρουσιάστριας και η Φαίη μας ένιωσε την ανάγκη να στείλει το δικό της μήνυμα για τα δημοσιεύματα που αφορούν στις εγκυμοσύνες. “Δεν έχω διαβάσει το ρεπορτάζ, επειδή έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής η ανάρτηση, δεν το γνωρίζαμε σαν θέμα να το βάλουμε στην σκαλέτα μας.

Η ομάδα είδε την ανάρτηση και ενημερωθήκαμε κατά τη διάρκεια του αέρα. Απλώς επειδή θίγεται εγκυμοσύνη, ο κάθε άνθρωπος έχει το κουμπί του, για εμένα εκεί είναι τα όρια μου. Δεν έχεις ένα ευαίσθητο σημείο που σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου. Δεν θα το έπαιζα, ούτε είναι κολλητή μου η Τσολάκη, αλλά είναι κάποια πράγματα που είναι ανεπίτρεπτα!”

Σήμερα, κατά τη διάρκεια του Πρω1νού η Φαίη έδειξε τη δυσαρέσκεια της για κάτι που ενημερώθηκε όσο βρισκόταν στην εκπομπή. Λίγο αργότερα, όταν υποδέχτηκε την Ελένη Τσολάκη στο πλατό, καθώς ήταν η σημερινή καλεσμένη, αποκάλυψε τον λόγο που ενοχλήθηκε. Συγκεκριμένα, στο τέλος της συζήτησης που είχε με την παρουσιάστρια του Alpha για το δημοσίευμα που την έβγαλε εκτός εαυτού, είπε πως δημοσιεύτηκε και για εκείνην ένα, το οποίο μάλιστα την κάνει να σκέφεται να κινηθεί νομικά.

“Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να κινηθώ νομικά σε κάτι αντίστοιχο με το δικό σου στην ίδια στήλη -προφανώς γίνεται «ανταλλακτικά» επειδή στήριξα την Ελένη. Και λες ρε παιδί μου, τι να κάνω, να το πάω νομικά; Ναι, θα το πας νομικά. Θα αλλάξει κάτι; Εξαρτάται πόσο κάποιος αισθάνεται ξεφτιλισμένος ή όχι για να το συνεχίσει ή όχι. Υπάρχουν κάποια όρια που όταν ο άλλος χωρίς να σκέφτεται τα καταπατά, γράφοντας μπούρδες και ψέματα, με έναν τίτλο που δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο, είναι ανυπόστατο, είναι χυδαίο, είναι πρόστυχο, πρέπει να μπαίνει μία τελεία. Δεν θα πω κάτι άλλο, απλώς κι εγώ πρώτη φορά αποφασίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να παίρνουν τη νομική οδό.”, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην Ελένη Τσολάκη και τους τηλεθεατές του Πρω1νού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Eurovision 2019: Αλλάζει η Τάμτα την εμφάνισή της για τον τελικό;

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Αυτά είναι τα τέσσερα τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Madonna στη Eurovision!

Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών για το MasterChef και τα τραγικά λάθη Μανώλη-Σπυριδούλας!

Keywords
Τυχαία Θέματα