Eurovision 2019: Αλλάζει η Τάμτα την εμφάνισή της για τον τελικό;

Μπορεί η Τάμτα να κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, όμως ο βρεττανικός Τύπος της επιτέθηκε. Όπως αποκάλυψαν στο Πρω1νό, η The Sun κατακεραύνωσε την Τάμτα για το outfit που επέλεξε να φορέσει επί σκηνής, γράφοντας μεταξύ άλλων: “Η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο επέδειξε τον… κάβαλο της με μια εμφάνιση bondage. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε

τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο”!

Η Φαίη και οι συνεργάτες της έκαναν τα δικά τους σχόλια, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρθηκε και ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος μίλησε στο Πρω1νό σε απευθείας σύνδεση από το Τελ Αβίβ.

Μάλιστα, ο Τάσος Τρύφωνος είπε μια ατάκα και προκάλεσε ερωτήματα. “Μήπως στον τελικό της Eurovision 2019 η Τάμτα φορέσει κάτι άλλο;”, ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρο, αλλά ίσως θα μπορούσε να αλλάξει κάτι, ίσως και τίποτα. Μπορεί να υπήρξαν συζητήσεις στην ομάδα για να γίνει κάτι άλλο, αλλά μπορεί και να έμειναν εκεί”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Αυτά είναι τα τέσσερα τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Madonna στη Eurovision!

Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών για το MasterChef και τα τραγικά λάθη Μανώλη-Σπυριδούλας!

Έλληνας ηθοποιός: “Μου ζήτησε αυτόγραφο. Αρνήθηκα και του είπα ότι είναι αγενής γιατί δε θέλω να με ενοχλούν όταν τρώω”!

Keywords
Τυχαία Θέματα