Αντώνης Καργιώτης: Ο ετεροθαλής αδελφός του μιλά πρώτη φορά για τον θάνατό του -«Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης»

Ο Αντώνης Καργιώτης «έχασε» τη ζωή του βράδυ της περασμένης Τρίτης (5/9) στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλος του πληρώματος του Blue Horizon τον πέταξε μέσα στη θάλασσα, τη στιγμή που ο ίδιος προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Σήμερα (11/9), ο ετεροθαλής αδελφός του 36χρονου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συγκλόνισε με τα όσα είπε για τη ζωή και την οικογένειά του άτυχου άντρα.

«Είχα επαφές περισσότερο με τη μητέρα μου

και λιγότερο με τα παιδιά. Είχε κι αυτή κάποια θέματα, κάποιες φοβίες και δεν πήγαιναν σχολείο. Τα παιδιά ήταν σαν αγρίμια ως προς τον κόσμο απ’ έξω. Ακόμα και εγώ όταν πήγαινα, όταν ήταν μικρά φοβόντουσαν και κρύβονταν. Της είχα πει μην τα κρύβει και μου έλεγε “όχι, άσε τα μέσα”. Ο Αντώνης ήταν καλό παιδάκι, πήγαινε στα μαγαζιά, έκανε θελήματα στον κόσμο. Του άρεσε να πηγαίνει Αθήνα και Πειραιά να βλέπει κόσμο.

Ό,τι λεφτά μάζευε, πήγαινε επάνω, τα έτρωγε και γυρνούσε ξανά. Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης. Τα άλλα παιδιά έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Ιδίως μετά που πέθανε η μητέρα μου, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τα παιδιά ήταν ξυπόλητα, έμεναν μέσα σε τρώγλες. Τα συναισθήματά μου είναι όπως όταν χάνεται κάθε άνθρωπος, πόσο μάλλον όταν είναι της οικογένειας. Απλά εγώ το έμαθα πολύ ξαφνικά και με ενημέρωσε ένας φίλος μου… Το θέμα είναι να δικαιωθεί το παιδί και κάποιοι άνθρωποι να πάρουν τον δρόμο τους», είπε  για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Ντέμης Νικολαΐδης: Full in love με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στην Τήνο

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παραιτήθηκε μετά τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη

Fay’s Time: Πρεμιέρα για τη Φαίη -«Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω άγχος»

Keywords
Τυχαία Θέματα