Εξομολόγηση στο Πρω1νό: «Όταν άκουσε η μάνα μου ότι έγινα ηθοποιός λιποθύμησε»

Το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά ”Τρεις Χάριτες” με το υποκριτικό της ταλέντο να θεωρείται αδιαμφισβήτητο!

Ο λόγος για τη Μίνα Αδαμάκη που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρω1νό και μίλησε μεταξύ άλλων για τα εφηβικά της χρόνια αλλά και την αντίδραση των γονιών της στην απόφαση της να γίνει ηθοποιός!

«Από την εφηβεία μου το είχα ρίξει στα βιβλία, δεν έζησα κανονική εφηβεία, διάβασα όλη την παγκόσμια λογοτεχνία μέχρι το Γυμνάσιο….», εξομολογήθηκε και συνέχισε: «Δεν έβαζα το όνομά μου στις παραστάσεις που έπαιζα, γιατί είχα έρθει κρυφά στο θέατρο, γιατί σπούδαζα Νομική για να φύγω από το Βόλο, αλλά τους είχα πει ότι δεν υπάρχω πουθενά, ούτε στο πρόγραμμα, ούτε στην παράσταση. Κοιτούσα κρυφά ποιοι έρχονταν και φοβόμουν μην έρθει κανένας Βολιώτης. Και ήρθε ένας συμμαθητής μου και του αρνήθηκα ότι έπαιζα εγώ»!

Τέλος αποκάλυψε για την σχέση με τους γονείς της: «Η αντίδρασή τους ήταν δύσκολη όταν τους το είπα… Τρελάθηκαν, μου είπαν ότι δεν πρόκειται να με ξαναδείς. Ο πατέρας μου δεν το δέχτηκε ποτέ, δεν ήρθε ποτέ να με δει… Όταν το άκουσε η μάνα μου λιποθύμησε»!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Αποκλειστικό στο Πρω1νό: Αυτοί είναι οι φίλοι του Γιώργου Αγγελόπουλου που τον έκαναν να κλάψει!

The post Εξομολόγηση στο Πρω1νό: «Όταν άκουσε η μάνα μου ότι έγινα ηθοποιός λιποθύμησε» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα