Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της για το πρώτο Survivor!

Απόσπασμα από την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο the 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Πρω1νό!

Η νικήτρια του πρώτου Survivor εξομολογήθηκε τα όσα βίωσε στο reality επιβίωσης!

Συγκεκριμένα είπε: «Το ορμονολογικό αποσυντονίζεται εντελώς και για να μπεις στην κανονική ροή του κύκλου σου θέλει θεραπείες. Εγώ έπαιρνα θεραπευτική αγωγή τουλάχιστον 2 χρόνια», ενώ πρόσθεσε σχετικά με τη διαβίωση: «Ήμασταν

θεονήστικοι, δεν είχαμε ρούχα, ήταν όλα βρεγμένα, είχαμε μια αλλαξιά, δεν είχαμε ούτε σλιπάκι να φορέσουμε. Έπρεπε να μπαίνουμε στη θάλασσα το βράδυ με τα σκάφη, με κύματα… Τραγικές καταστάσεις τις οποίες κάποια στιγμή που έβλεπα ότι παραπαίω και οι συμπαίκτες μου είναι τελειωμένοι αλλά δεν μιλάει κανείς, πήρα πάλι πρωτοβουλία και είπα “Όπα ρε παιδιά! Συμφωνείτε να βγω μπροστά στην παραγωγή και να πω ότι αυτές οι συνθήκες ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού”. Τους είπα ότι αν πεθάνω ή αν πάθω κάτι σοβαρό θα μου πείτε ότι όλα είναι για ένα παιχνίδι. Ότι περπατούσε το σκότωνα και το έτρωγα! Κατευθείαν μέσα στο στόμα, από μυρμήγκια μέχρι σκαθάρια»!

Δείτε το απόσπασμα και τα σχόλια στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Κλοπή σημειώθηκε μετά την ένωση των ομάδων – Ποιον κατηγορούν;

The post Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της για το πρώτο Survivor! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα