Έξαλλος ο Στάθης Σχίζας: «Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τοξικούς και κατευθυνόμενους ανθρώπους»

Φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος ήταν ο Στάθης Σχίζας στην τελευταία ανάρτησή του στα social media. Ο επιχειρηματίας και νικητής του Survivor δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο, ξεσπώντας κατά εκείνων που υποστηρίζουν ότι, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δώσει ένα μέρος του επάθλου στα παιδάκια με καρκίνο, δεν τήρησε τον λόγο του.

Ο Στάθης Σχίζας, λοιπόν, αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και να απαντήσει σε όσους τον συκοφαντούν, τονίζοντας

πως δεν έχει λάβει ακόμα τα χρήματα από το έπαθλο του Survivor. Ωστόσο, ο ίδιος σημείωσε πως όσες φορές στη ζωή του έχει βοηθήσει κάποιον, το έκανε αθόρυβα, προστατεύοντάς τον και έτσι σκοπεύει να συνεχίσει να πράττει.

Όσα έγραψε ο Στάθης Σχίζας

«Είχα πει ότι δεν θα πω ξανά στη διαδικασία να δικαιολογηθώ για κάτι, αλλά κάποια μηνύματα από κάποιους πονηρούς του καναπέ δεν μπορούν να με αφήσουν αδρανή (μάλλον πονάνε ακόμη). Τα χρήματα που είχα πει ότι θα δώσω στα παιδάκια με καρκίνο από το έπαθλο δεν έχουν παρθεί ακόμα, όπως ξέρετε αλλά κάνετε ότι δεν ξέρετε.

Το αν βοηθάω με τον τρόπο μου ή έχω βοηθήσει στο παρελθόν με διαφορετική σημασία της λέξεως είναι δικό μου θέμα και των ανθρώπων που το εισέπραξαν. Αυτό μου αρκεί. Η πραγματική βοήθεια, ξέρετε κύριοι δικαστές, γίνεται αθόρυβα από σεβασμό στους ανθρώπους.

Δεν ξεπουλάμε τον πόνο του συνανθρώπου μας για προσωπική μας προβολή αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τοξικούς ανθρώπους και κατευθυνόμενους. Ασχοληθείτε με τη γυναίκα σας, τον άντρα σας, το παιδί σας και περάστε ωραία. Μάλλον δεν έχετε ζωή γι’ αυτό ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους σας».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Παντελίδης: Απαντά στις φήμες χωρισμού από τη σύντροφό του

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έξοδος για αγορές σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με τα παιδιά της μετά τις φήμες χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα