Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με τα παιδιά της μετά τις φήμες χωρισμού

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα – χωρίζουν μετά από δέκα χρόνια γάμου. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα δημόσια επί του θέματος, κρατώντας έτσι χαμηλό προφίλ σε αυτή την προσωπική στιγμή για τη σχέση τους.

Αναμφίβολα, τόσο

για την Κατερίνα Παπουτσάκη όσο και για τον Παναγιώτη Πιλαφά προτεραιότητα έχουν και θα έχουν πάντοτε τα παιδιά τους, ο Μάξιμος και ο Κίμωνας. Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την αδυναμία που έχει στα αγόρια της και έτσι – όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις κι αν έχει – φροντίζει να βρίσκει χρόνο και να τον αφιερώνει στα παιδιά της.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα που αφορά στον φημολογούμενο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, η Κατερίνα Παπουτσάκη συνεχίζει να είναι δραστήρια στο Instagram, ωστόσο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα.

Πριν από λίγες ώρες, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της δύο φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τους γιους της. Η ίδια είναι πολύ δραστήρια μητέρα, συνεπώς το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει πολύ παιχνίδι, ζωγραφική και φυσικά διάβασμα παραμυθιών.

Διαβάστε ακόμα:

 Ο Gerard Pique ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο

 Βούλα Πατουλίδου για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Η μητέρα του μου είπε πριν από έναν χρόνο ότι χάνει το πλατάνι της»

 Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Χωρίσαμε και μου ζήτησε πίσω μέχρι και τη θερμοκουβέρτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα