Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Τσάκωσα τον πρώην σύντροφό μου να με απατά»

Πριν από λίγους μήνες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε ότι χώρισε από τον σύντροφό της λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος που ήθελε να συμμετάσχει στο «Survivor All Star».

«Όντως χώρισα. Πριν συμβεί αυτό δεν σκεφτόμουν να σηκωθώ και να φύγω, αλλά πλέον είμαι ελεύθερη και δεν με κρατάει τίποτα. Πάντα ένας χωρισμός είναι πολύ δύσκολος, αλλά όλα γίνονται για καλό. Η ζωή συνεχίζεται», είχε δηλώσει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Το πρωί της Τρίτης

9/5, είδαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην ενότητα «Αρπαγή» της Μαίρης Αργυριάδου στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό της.

«Χώρισα, προσπαθώ να είμαι καλά. Με πείραξε η κοροϊδία. Θέλω οι άλλοι να είναι καθαροί, όπως είμαι κι εγώ. Ήταν να παντρευτούμε», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο πρώην αγαπημένο της την απάτησε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Την πρώτη φορά που έφυγα από το Survivor στεναχωρήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω, ο πρώην σύντροφός μου το ήθελε.

Μαίρη Αργυριάδου: Ο πρώην σύντροφός σου ήθελε να φύγεις νωρίτερα;

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ωπ, κάτσε γιατί εδώ βρήκαν τα κέρατα!

Μαίρη Αργυριάδου: Τον τσάκωσες;

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τον τσάκωσα! Ουδέν κρυπτόν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Λένα Δροσάκη: Έτσι γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Ιλάειρα Ζήση για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Οι γονείς μου παραξενεύτηκαν όταν τους τον γνώρισα»

Δανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Δεν με ακολουθείτε στο Instagram, πολλή στενοχώρια έχω πάρει»

Keywords
Τυχαία Θέματα