Δανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Δεν με ακολουθείτε στο Instagram, πολλή στενοχώρια έχω πάρει»

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το πρωί της Τρίτηε 9/5 στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις επερχόμενες εκλογές αλλά και για την οικογένειά

του, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την Δανάη Μπάρκα, της υποσχέθηκε ότι θα την ακολουθήσει στα social media, καθώς η παρουσιάστρια του Mega του έκανε παράπονα.

«Ελάχιστοι θα μπορούσαν να αρνηθούν ότι έχουμε περάσει σε μια νέα γενιά πολιτικά. Δηλαδή οι πολιτικοί που θυμόμαστε πιο παλιά ήταν αποστειρωμένοι, μόνο με σκληρό ξύλινο πολιτικό λόγο, νομίζω ότι ποια έχουν εξαλειφθεί όλα αυτά και περνάμε σε μια εποχή που βλέπουμε τους πολιτικούς να είναι πιο άνθρωποι, να κάνουν χιούμορ, να έχουν τρωτά σημεία, να κάνουν Instagram και Tik Tok, στα οποία δεν με ακολουθείτε και έχω πάρει πολλή στενοχώρια αλλά ελπίζω ότι μετά την σημερινή συνάντηση θα αλλάξει αυτό», του είπε χαρακτηριστρικά η Δανάη Μπάρκα.

Τότε, ο Αλέξης Τσίπρας της απάντησε: «Σας υπόσχομαι ότι μετά την συνέντευξη θα αρχίσω να σας ακολουθώ μπας και ανέβουν και τα νούμερά μου γιατί δεν γίνεται άλλο αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ψάχνει απεγνωσμένα την Ελισάβετ αλλά είναι άφαντη

Survivor All Star: Τρεις είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σκύλος της οικογένειάς του δάγκωσε ανήλικο στη Βουλιαγμένη

Keywords
Τυχαία Θέματα