Ευρυδίκη: Η αποκάλυψη που έκανε για τον σύντροφο της!

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Ευρυδίκη με αφορμή τα 25 χρόνια που συμπληρώνει στη δισκογραφία. Η τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφο της Bob τονίζοντας πως την έμαθε να βλέπει τον εαυτό της αλλιώς.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη:

Δεν θεωρείς, όμως, πως οι μικρές αισθητικές επεμβάσεις βοηθούν στην εικόνα και κυρίως στην αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας;

Πολλά πράγματα βοηθούν στην

αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Η μόρφωση, η εξουσία που κερδίζει στο χώρο εργασίας της και κυρίως ο θαυμασμός του συντρόφου της. Αν ο άνθρωπός σου σε θαυμάζει και σε αγαπά γι’ αυτό που είσαι, έτσι όπως είσαι, τότε πιστεύω ότι μαθαίνεις κι εσύ να αγαπάς λίγο περισσότερο τον εαυτό σου και τον αποδέχεσαι. Η ψυχολογία μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο πάντως σε όλο αυτό, γιατί όταν είμαστε χαρούμενες βλέπουμε τον εαυτό μας με άλλα μάτια. Αυτή την ομορφιά που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό μας όταν είμαστε αληθινά ευτυχισμένες καμία αισθητική επέμβαση δεν μπορεί να μας τη χαρίσει.

Μήπως η δική σου αυτοπεποίθηση πηγάζει από το γεγονός πως είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου με τον Bob Κατσώνη;

Βεβαίως, εννοείται. Γιατί με έμαθε να βλέπω τον εαυτό μου αλλιώς.

Πόσο δύσκολο είναι για μια μητέρα να διατηρεί τη θηλυκή πλευρά της, όταν μάλιστα είναι η αρχηγός μονογονεϊκής οικογένειας;

Δεν μπόρεσα ποτέ ή δεν κατάφερα ποτέ να συμπεριφερθώ αλλιώς, δεν χρειάστηκε κιόλας, αφού ήταν πάντα δίπλα μας ο πατέρας του Άγγελου. Όλες τις αποφάσεις τις παίρναμε μαζί. Αυστηρή δεν ήμουν, δεν έγινα, ούτε θα γίνω από δω και πέρα… Ήμουν πάντα το παιδί ή η μαθήτρια, αν θες, στη σχέση και αυτό με έκανε να είμαι πιο κοντά στο παιδί μου και με περισσότερη κατανόηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα