Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 19 Δεκεμβρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τρίτης 19 ΔεκεμβρίουΤρίτη, Δεκέμβριος 19, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Για κάθε επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε πρέπει πρώτα να σκεφτείτε καλά. Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας. Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη. Αρχίστε να αφήνετε πίσω το παρελθόν και δεχτείτε τη νέα τάξη πραγμάτων. Μια κοινωνική πρόκληση θα σας βοηθήσει να

δείτε τις καινούργιες προδιαγραφές που δημιουργούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις. Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό. Η πραγματικότητα -ό,τι και να κάνετε- δεν αλλάζει, γι' αυτό πρέπει να την αποδεχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας για να αλλάξετε διακόσμηση. Ερχονται σημαντικές ευκαιρίες, προτάσεις και συνεργασίες, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Για να μπορέσετε να χαλαρώσετε πρέπει να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Αργά ή γρήγορα, θα κουραστείτε, αν δεν σταματήσετε να εξαντλείτε τα περιθώρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε τη ζωή σας, βάλτε νέους στόχους και αλλάξτε πολλά από αυτά που σας ενοχλούν. Τα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, αλλά θα βρείτε και θα δώσετε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε άλλους και κάντε έναν καλύτερο προγραμματισμό και μια σωστότερη οργάνωση των σχεδίων σας για να μην μπλοκάρετε από δική σας υπαιτιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνικότητά σας αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον. Δείξτε αφοσίωση στα ομαδικά σχέδια για να σας βοηθήσουν και άλλοι στην πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι ακατάλληλη για να απαιτήσετε και να πιέσετε τους συνεργάτες σας να προωθήσουν τα σχέδιά σας, ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας, αφού δεν θα μπορείτε να διαλέξετε τον σωστό τρόπο να κινηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, όμως δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για το τι θα γίνει, να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λόγια από τρίτους που θα ακούσετε θα σας πονέσουν, όμως θα σας βοηθήσουν και να συνειδητοποιήσετε αλήθειες, που τόσο καιρό αποφεύγετε. Ακούστε ό,τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά πάρτε την ανάλογη θέση.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να περιορίσετε την παρορμητικότητά σας, μια που δεν μπορεί να συνυπάρξει με την επιφυλακτικότητά σας. Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα