Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια»

Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Εύη Βατίδου σε βραδινή της έξοδο.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια μίλησε για το κεφάλαιο του έρωτα, την απιστία, καθώς και για τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια.

Για τον έρωτα: «Δεν μου έχουν κάνει προξενιό. Εγώ παντρεύτηκα, έναν τον βρήκα και τον βρήκα μόνη μου από έρωτα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δεν θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο

μας».

Για την απιστία: «Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει «τάρανδο». Δεν το ‘μαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου».

Για τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει δηλώσει πως έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Κανάκης: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τη σύντροφό του και τα παιδιά τους

Ελευθερία Ελευθερίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου Καρολίνας – Μάριου

Τα ζώδια σήμερα: «Ταύρε, οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα