Ελευθερία Ελευθερίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου Καρολίνας – Μάριου

Το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου έχει συζητηθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες τόσο για την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο «Survivor All Star» όσο και για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο. Οι δύο τους φαίνεται πως είχαν έρθει πολύ κοντά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, με κάποιους να υποστηρίζουν πως ήταν ζευγάρι.

Μετά τη «βόμβα» που έσκασε για το ειδύλλιο του Μάριου

Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα, η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποφύγει να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, αφήνοντας κάθε σενάριο ανοιχτό. Άνθρωποι πάντως από το περιβάλλον της υποστηρίζουν πως η τραγουδίστρια έχει στενοχωρηθεί κι έχει πέσει από τα σύννεφα με όσα έγιναν ανάμεσα στους δύο παίκτες του «Survivor All Star».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle)

Μετά τον ντόρο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, στην οποία ποζάρει φορώντας το μαγιό της. Η ίδια απέφυγε να κάνει το παραμικρό σχόλιο.

Φήμες τη θέλουν να ταξιδεύει άμεσα στον Άγιο Δομίνικο και να προστίθεται σε μία από τις δύο ομάδες του «Survivor All Star».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Θεοφάνους: Ο γιος του, Μάνος, ενηλικιώθηκε! Το πάρτι για τα 18α γενέθλια

 Μαίρη Συνατσάκη: Έμεινε χωρίς ρεύμα με τη νεογέννητη κόρης της λόγω της κακοκαιρίας

 Πρεμιέρα για το «Dragons’ Den»! Τα πρώτα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα