Εσείς χρησιμοποιείτε λιπαντικό στο σεξ; Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε!

Είναι γεγονός πως το λιπαντικό στο σεξ είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, αν θες πιο πολύ ευχαρίστηση και μεγαλύτερη διάρκεια. Ποια είναι όμως, αυτά τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις όταν το χρησιμοποιείς;

#1. Το ότι χρησιμοποιείς λιπαντικό δεν σημαίνει πως έχεις κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα. Δυστυχώς, πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες βλέπουν με κακό μάτι τη χρήση του λιπαντικού ενώ η μόνη του «δουλειά» είναι να προσφέρει έξτρα ικανοποίηση.

#2. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείς λιπαντικό με βάση το λάδι σε συνδυασμό με προφυλακτικά. Αυτού του είδους τα λιπαντικά αντιδρούν άσχημα με το έλαιο του προφυλακτικού και το κάνουν πιο αδύναμο. Έτσι υπάρχει μεγαλύτερος ίνδυνος το προφυλακτικό σας να σπάσει.

#3. Μην χρησιμοποιείς λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη με σιλικονούχα sex toys. Μπορεί να βλάψουν τα ερωτικά σας παιχνίδια…

#4. Τα σιλικονούχα λιπαντικά διαρκούν περισσότερο από ότι τα υδατικά λιπαντικά. Μπορεί τα υδατικά λιπαντικά να είναι πιο δημοφιλή αλλά στεγνώνουν πιο γρήγορα.

#5. Μην χρησιμοποιείται «ψευτολιπαντικά» σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή. Κάποιες γυναίκες χρησιμοποιούν βαζελίνη, η οποία δεν ενδύκνειται για τέτοια χρήση.

#6. Κάντε έρευνα και δοκιμάστε! Μην ακούτε πάντα τις εμπειρίες των γύρω σας γιατί κάθε άτομο είναι διαφορετικό. Πειραματιστείτε με διάφορα λιπαντικά, πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης, και καταλήξτε στο πιο λιπαντικό είναι το κατάλληλο για εσάς.

The post Εσείς χρησιμοποιείτε λιπαντικό στο σεξ; Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα