Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινούν τα λόγια της προς τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προέβη η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η πρόεδρος του «Save a greek stray», που σήμερα κρατάει στην αγκαλιά της τον δέκα μηνών γιο της, Νικόλα, είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν μείνει έγκυος. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Βύρων Βασιλειάδης,

επιθυμούσαν πολύ να αποκτήσουν ένα μωρό, γεγονός που έγινε πραγματικότητα μετά από πολλή προσπάθεια.

«Θυμίσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα. Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας», είχε γράψει η Εριέττα Κούρκουλου σε ανάρτησή της τον Ιούνιο του 2021.

Σήμερα, λοιπόν, η ίδια θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες – με γέλια και κλάματα – από την περίοδο που έδινε τον δικό της αγώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

«Γλυκιά υπενθύμιση σε εσένα που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά: Είσαι ήδη μανούλα και το παιδάκι που προορίζεται ειδικά και μόνο για εσένα θα έρθει και με ένα του χαμόγελο θα σβήσει όλα τα προηγούμενα», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Αναγνωστόπουλος σε Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Εσύ δεν ξέρεις; Θες να πω ονόματα να εκτεθούμε;»

 Maestro – «Τυχερό Αστέρι»: Αυτό είναι το τραγούδι που αναζητά το κοινό

 Τζένη Διαγούπη: «Μου είπε ”τι το θέλεις το light αναψυκτικό μωρή, φάε καμιά τυρόπιτα”»

Keywords
Τυχαία Θέματα