Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Νομίζω ότι γίνεται καμιά φορά ένα λάθος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο…»

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής 9/12 και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη συμμετοχή της στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και τη συνεργασία της με τον πρώην σύντροφό της, Σπύρο Παπαδόπουλο. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως της είναι πολύ εύκολο να συμμετέχει στην ίδια δουλειά με τον πρώην της, μιας και πρόκειται για έναν εξαιρετικό ηθοποιό.

«H παρουσία του Σπύρου στη σειρά είναι θετικό στοιχείο γιατί

είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και συνάδελφος οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι κάπου καλά. Ειδικά όταν έμαθα και το υπόλοιπο team επειδή είναι όλοι ηθοποιοί που θαυμάζω και αγαπώ. Με τον Δημήτρη Καπετανάκο που κάνει τον Ίσαρη είμαστε φίλοι από παλιά οπότε το να κάνουμε μαζί το δίδυμο των αστυνομικών ήταν τεράστια ευτυχία», σχολίασε αρχικά η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, η ηθοποιός δήλωσε: «Μου είναι πανεύκολο να παίζω με τον Σπύρο! Νομίζω πως είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Νομίζω όμως ότι γίνεται καμιά φορά ένα λάθος με τον Σπύρο, όπως και με όλους τους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται με την παρουσίαση και κάτι άλλο, γιατί αν ο κόσμος έχει συνηθίσει να τον βλέπει σε ένα πόστο ξεχνάει το βασικό του.

Ο Σπύρος είναι υπηρέτης του θεάτρου τα τελευταία σαράντα χρόνια και είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιούς. Ο κόσμος έχει όμως συνηθίσει να τον βλέπει όλα αυτά τα χρόνια σαν παρουσιαστή και είναι λογικό να ξεχνάει το άλλο κομμάτι. Επειδή λοιπόν είναι πολλά τα χρόνια που έκανε εκπομπή ο Σπύρος, κόλλησε ο κόσμος με αυτό και πολύ λογικά το θεώρησε ότι είναι μόνο πλέον παρουσιαστής».

Διαβάστε ακόμα:

 Maestro – «Τυχερό Αστέρι»: Αυτό είναι το τραγούδι που αναζητά το κοινό

 Τζένη Διαγούπη: «Μου είπε ”τι το θέλεις το light αναψυκτικό μωρή, φάε καμιά τυρόπιτα”»

 Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για χωρισμό του – «Χωρίσαμε και μείναμε εκεί δέκα ημέρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα