Μιμή Ντενίση: Το δημόσιο μήνυμα μετά την διάρρηξη στο σπίτι της -«Η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου…»

Θύμα ληστείας έπεσε τις προηγούμενες ημέρες η Μιμή Ντενίση. Το δυσάρεστο γεγονός αποκαλύφθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε προ εκ πλήξεως όταν επισκέφτηκε το εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο για το Πάσχα και συνειδητοποίησε ότι άγνωστοι την διέρρηξαν και αφαίρεσαν πράματα αξίας από την οικία της.

Μερικά 24ωρα αργότερα, η Μιμή Ντενίση έκανε μια σχετική ανάρτηση

στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους δημοσιογράφους που κάλυψαν το θέμα, καθώς και τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο της διάρρηξης.

View this post on Instagram

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)


«Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους, τα κανάλια και τα site που στάθηκαν για άλλη μια φορά πλάι μου. Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές, είναι η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου! Δεν έχω παράπονο από την αστυνομία που ήρθε αμέσως, αλλά… η δύναμη που έχουν για όλο τον Δήμο ασήμαντη!

Οι κλοπές ατέλειωτες. Γι’ αυτό μίλησα στα κανάλια για όλους μας. Πώς θα προστατευτεί ο πολίτης; Η αλλαγή στο Πεδίον του Άρεος έγινε από την επιμονή όλων μας και τώρα είναι παράδεισος. Τα ίδια λοιπόν, κι εδώ. Ελπίζω να ηρεμήσουμε και να περάσουμε στιγμές σαν κι αυτή της περσινής φωτό μου. Καλή Ανάσταση κι ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης κι ανησυχίας από γνωστούς κι αγνώστους», έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησής της.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Θλίψη στη Μάνη -Ο Λυκούργος αργοπεθαίνει

Ζήσε αλλιώς: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη

Αργύρης Πανταζάρας: «Νιώθω κάποια συγγένεια με τον Homo Universalis»

Keywords
Τυχαία Θέματα