Ένα 24ωρο στη ζωή της σχεδιάστριας Loukia Kyriakou

Αυτή τη σχεδιάστρια την αγαπώ! Και την αγαπώ από την πρώτη στιγμή που είδα ρούχα της στην Athens Xclusive Designers Week όπου είχε συμμετάσχει ως New Designer αποσπώντας και το βραβείο New Designer τον Οκτώβριο του 2014. Η Loukia Kyriakou είναι μια Ελληνίδα σχεδιάστρια με καταγωγή από την Πάφο της Κύπρου και με πολύ μέλλον μπροστά της. Τα ρούχα της ξεχωρίζουν γιατί είναι θηλυκά, σέξι

και ταυτόχρονα πολύ ιδιαίτερα και μοναδικά, κάτι που στον χώρο της μόδας δεν είναι εύκολο να συναντήσεις. Η ίδια γεννήθηκε στην Αφρική και έτσι οι συλλογές της πολλές φορές έχουν επηρροές από εκεί, με έθνικ στοιχεία, συνδυασμό γήινων χρωμάτων και εκπληκτικές διαφάνειες. Αν έπρεπε να δώσω ένα δικό μου όνομα στη Loukia θα τη χαρακτήριζα ως τη Βασίλισσα των Nudes!

Φέτος η Loukia δημιούργησε την πρώτη της συλλογή με μαγιό and i am so excited! Η αγαπημένη σχεδιάστρια σχεδίασε μαγιό με βάση τις τελευταίες τάσεις της μόδας που θα αναδείξουν το σώμα, το στιλ και το σεξαπίλ σου!

Πριν λίγες μέρες εγώ (Ella here) συναντήθηκα με τη Loukia και μιλήσαμε για τις τάσεις, τα μαγιό της αλλά και πώς είναι ένα συνηθισμένο 24ωρο της.

FB: Βελούδο, βολάν, δέρμα, μαύρο, γούνα, denim, μίνιμαλ, punk, ροζ και athleisure είναι 10 τρεντς που βλέπουμε φέτος να κυριαρχούν σε όλες τις εβδομάδες μόδας. Ποια ξεχωρίζετε και ποια έχετε συμπεριλάβει στη νέα σας κολεξιόν;

LK: «Το βελούδο και το athleisure για μένα είναι τα πιο hot trends αυτή την σεζόν και αυτά είναι τα δυο που έχω συμπεριλάβει και εγώ στις συλλογές μου.»

FB: Είναι το athleisure ένα νέο δυνατό τρεντ της στιγμής ή θα αποτελέσει από εδώ και πέρα διαχρονική μόδα που θα ανανεώνεται κάθε σεζόν;

LK: «Πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο θα φορεθεί πολύ τα επόμενα χρόνια γιατί η σημερινή γυναίκα, που τρέχει να κάνει 100 δουλειές ταυτόχρονα, που είναι εργασιομανής που είναι συνέχεια στο πόδι έχει βρει την απόλυτη ευτυχία με το athleisure γιατί είναι κομμάτια άνετα, εύκολα και με αυτά δείχνει πάντα περιποιημένη.»

FB: Το work style είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο ίντερνετ. Εσείς πώς θα προτείνατε σε μια Ελληνίδα να ντυθεί στο γραφείο;

LK: «Είναι ωραίο η γυναίκα να είναι περιποιημένη όλες τις ώρες, ιδιαίτερα στον εργασιακό της χώρο. Θα πρότεινα να βάλει κάτι άνετο αλλά ταυτόχρονα chic και classic όπως για παράδειγμα ένα ωραίο cigarette παντελόνι με ένα απλό τοπ ή μια πολύ ωραία κλασσική pencil φούστα με ένα πουκάμισο με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια.»

FB: Υπάρχει κάποια Ελληνίδα που σας εμπνέει πολύ;

LK: «Η Έλλη Στάη για μένα ήταν και παραμένει μια από τις πιο σικάτες κυρίες στην Ελλάδα. Μου αρέσει η απλότητα με την οποία ντύνεται αλλά πάντα καταφέρνει να ξεχωρίζει γιατί η ίδια είναι μια πολύ φινετσάτη γυναίκα.»

FB: Ποιοι ξένοι σχεδιαστές έχουν αποτελέσει έμπνευση για εσάς;

LK: «Ξένοι σχεδιαστές οι οποίοι με έχουν εμπνεύσει είναι ο Alexander Mc Queen, Οι δύο κυρίες του οίκου Marchesa, η Mary Katrantzou, ο George Chakra και άλλοι πολλοί.»

FB: Αν μπορούσε οποιοδήποτε μοντέλο στη Γη να είναι το πρόσωπο της επόμενης καμπάνιας σας ποια θα επιλέγατε;

LK: «Την Naomi Campel. Παρά τα χρόνια της αυτή η γυναίκα παραμένει τόσο όμορφη, έχει το πιο τέλειο σώμα και κάνει ακόμη πασαρέλα καλύτερα από όλες τις νέες κοπέλες που είναι στον χώρο αυτό. Για μένα ήταν και θα παραμείνει το πιο μεγάλο top model όλων των εποχών.»

FB: Θυμάστε την πρώτη εκείνη στιγμή που σκεφτήκατε να γίνετε σχεδιάστρια; Μπορείτε να μας την περιγράψετε;

LK: Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι συγκεκριμένη στιγμή γιατί εξ όσων θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρή δεν περνούσε μέρα που να μην το σκεπτόμουν. Αλλά η αφορμή για να πάρω την απόφαση ήταν μια πολύ άσχημη προσωπική στιγμή που με έκανε να αντιληφθώ ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνουμε πράγματα που δεν μας ευχαριστούν.»

FB: 24 ώρες με τη Loukia. Τι περιλαμβάνει μια γεμάτη μέρα σας;

LK: «Στις 8.00 πάω γυμναστήριο στις 10 αρχίζω δουλειά, κάνω τα ραντεβού μου με τις πελάτισσες μου ή είμαι στο σχεδιαστήριο μαζί με τους συνεργάτες μου και δουλεύουμε πάνω σε νέα Projects. Αυτό μέχρι τις 19.00 και μετά αν δεν έχω να δουλέψω πάνω σε κάποιο από τα project πάω για φαγητό με φίλους ή με την οικογένεια μου. Αυτό είναι το συνηθισμένο μου 24ωρο όταν δεν λείπω για επαγγελματικά ταξίδια.»

FB: Πρόσφατα προσθέσατε μαγιό στο site σας. Τι άλλο να περιμένουμε από τη Loukia;

LK: «Έχουμε τα νυφικά, την prêt-a-porter σειρά μας, τα exclusive βραδινά μας, τα παιδικά, τη συλλογή μας με τα παπούτσια και τώρα και τα μαγιό. Νομίζω είναι υπέρ αρκετά για αυτή τη στιγμή. Θέλω αυτά να έχουν την ανάλογη ανταπόκριση και μετά θα δούμε.»

FB: Kαι μιας και από ότι είδαμε στη φωτογράφηση για μαγιό ποζάρεις εσύ η ίδια θα ήθελες να μας πεις μερικά μυστικά για τέλειο σώμα αυτό το καλοκαίρι;

LK: «Καταρχήν θεωρώ ότι απέχω πολύ από το τέλειο σώμα , και λόγω ύψους (χαχα). Θεωρώ ότι η αρχή για κάθε καλό σώμα είναι η γυμναστική τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Ίσως πιο σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή, αλλά εγώ δυστυχώς κάνω αρκετές ατασθαλίες. Αν η διατροφή μου ήταν πιο σωστή τότε ίσως να είχα καλύτερο αποτέλεσμα.»

FB: Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το brand σας; Εσώρουχα, συνεργασία με κάποιον επώνυμο, κάποιο show;

LK: «Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να ψάχνω εξωτερικό για κάποια show που μας έχουν κάποιες προτάσεις, θα δούμε, είναι πάντως κάτι που το συζητάμε για Ντουμπάι. Πάντως έχουμε σκοπό να εξελίξουμε το brand μας , περισσότερο το Online shop μας το οποίο έγινε λ και πριν 2 μήνες για να μπορούν και οι πελάτισσές μας να κάνουν online αγορές. Loukiakyriakou.com.»

FB: Πολλές αναγνώστριες έχουν την απορία πόσο κοστίζουν τα ρούχα σας. Θα μπορούσε μια μέση Ελληνίδα να ψωνίσει από εσάς;

LK: «Τα κομμάτια μας επειδή συνήθως είναι βραδινά κομμάτια τα οποία έχουν αρκετή δουλειά και γίνονται με ακριβά υλικά συνήθως ξεπερνούν τον μέσο όρο που θα μπορούσε να διαθέτει μια μέση κοπέλα στις μέρες μας. Παρόλα αυτά έχουμε φτιάξει και πιο οικονομικά κομμάτια όπως για παράδειγμα τα lkc μπλουζάκια που είναι στα 39 euro. Όπως και τα μαγιό τα οποία αρχίζουν από 69 ευρώ που θεωρώ είναι πολύ λογική τιμή.»

FB: Πείτε μας 3 tips που όλες οι γυναίκες πρέπει να ακολουθούν για αψεγάδιαστο γρήγορο καθημερινό look (μαλλιά, μακιγιάζ, ρούχα)

LK: «Εγώ δεν συμπεριλαμβάνομαι στις γυναίκες που είναι όλη μέρα στην τρίχα γιατί όταν είμαι στην δουλειά θέλω να είμαι όσο πιο άνετη γίνεται. Τα μαλλιά μου συνήθως τα περιποιούμαι γιατί θεωρώ ότι είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κάποιος σε μια γυναίκα. Στο πρόσωπο μου βάζω αντηλιακή κρέμα με χρώμα και έτσι προστατεύομαι από την ακτινοβολία του ήλιου και ταυτόχρονα φαίνεται το πρόσωπο μου πιο φρέσκο. Συνήθως βάζω βλεφαρίδες extensions για να φαίνεται και το μάτι μου ωραίο χωρίς να χρειάζεται να βάφομαι κάθε μέρα γιατί το βαριέμαι κιόλας. ( ). Όσων αφορά τα ρούχα, δεν θα το πιστέψετε αλλά ντύνομαι όσο πιο απλά και αθλητικά γίνεται. Είμαι κι εγώ φαν του athleisure.»

Μπορείς να βρεις τα μαγιό της Loukia Kyriakou στο site της ΕΔΩ, και μπορείς να μαθαίνεις τα πάντα για τις νέες κολεξιόν LKC στη σελίδα της στο facebook ΕΔΩ!

The post Ένα 24ωρο στη ζωή της σχεδιάστριας Loukia Kyriakou appeared first on Fay's book.

Keywords
ζωη, online shop, athens, xclusive, κυπρος, punk, ροζ, νέα, style, classic, cigarette, ελλαδα, alexander, queen, naomi, top, project, site, exclusive, χαχα, online, shop, euro, tips, extensions, facebook, book, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, Μις φαν ντερ ρόε, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, αθλητικα, αφρικη, γυναικα, διατροφη, δουλεια, εσωρουχα, κυπρου, μαγιο, μοδα, ντουμπαι, νυφικα, ρουχα, σημερινη, queen, απλα, αφορμη, εβδομαδες, βλεφαριδες, φαγητο, γινεται, γινονται, δερμα, δυστυχως, δειχνει, εγινε, ευκολο, ευκολα, ευρω, ευτυχια, υπαρχει, ελλη, ελλη σταη, εβδομαδα, εμπνευση, επρεπε, επωνυμο, ιδια, ιντερνετ, θηλυκα, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, ματι, μηνες, μπλουζακια, μπορεις, μπορειτε, μυστικα, παντα, οικογενεια, ομορφη, ονομα, παιδικα, παπουτσια, ροζ, ραντεβου, ρολο, σεζον, συνεχεια, σειρα, σωμα, ταξιδια, τιμη, χρωμα, ωρες, athens, αγορες, alexander, ασχημη, book, cigarette, classic, δουλειες, euro, exclusive, extensions, γινετε, style, ιδιαιτερα, project, shop, κοπελα, μπροστα, naomi, ολη μερα, online shop, punk, site, tips, online, top, θελω να, υλικα, ωραιο, xclusive
Τυχαία Θέματα