Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό στις 19 Ιουνίου στη Χινίτσα

Aπό ένα όμορφο καλοκαιρινό τοπίο, το AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι, είπε σήμερα την πρώτη καλημέρα της εβδομάδας η Φαίη μας μαζί με την ομάδα της.

Το λευκό είναι στις πρώτες προτιμήσεις της για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις, έτσι και σήμερα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Η Φαίη επέλεξε ένα λευκό ολόσωμο μαγιό Delfina, το οποίο συνδύασε με off white κροσέ καφτάνι Anna Kostourova.

Τα wedges με τα οποία ολοκλήρωσε το λουκ ήταν Paloma Barcelo (στην φωτογραφία δεν τα φορά). Μαγιό, καφτάνι και πλατφόρμες είναι όλα από την εταιρεία Shop Art Show Room.

Καθώς οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά, η Φαίη επέλεξε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, αγαπημένο της κόσμημα, από τα Folli Follie.

Στο χέρι της φορούσε ένα ρολόι της Breeze. Την εμφάνισή της επιμελήθηκε όπως πάντα ο Βαγγέλης Ζάχος.

Σε καλοκαιρινή και πιο ανέμελη διάθεση ήταν και το χτένισμά της, που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στράτος δημιουργώντας French braids με τα μισά μαλλιά, ενώ τα υπόλοιπα έπεφταν κυματιστά στους ώμους, με κίνηση και όγκο.

To μακιγιάζ της Φαίης σήμερα επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη, δημιουργώντας μια φωτεινή sun kissed επιδερμίδα με μπρονζέ λάμψεις, έντονα μάτια με έμφαση στις βλεφαρίδες, αλλά και ζουμερά χείλη με ένα peach κραγιόν, καθώς το ροδακινί είναι από τα πιο αγαπημένα χρώματα της καλοκαιρινής παλέτας για φέτος.

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό στις 19 Ιουνίου στη Χινίτσα appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα