Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της!

Η Ναταλία Δήμου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά! Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, γεγονός που ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Φούκη, έφτασε η στιγμή να μεγαλώσουν την οικογενειακή ευτυχία τους και να υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Η Ναταλία Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν πολύ ενεργή στα social media

και σε καθημερινή βάση μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της.

Σε μία από αυτές είχε εξομολογηθεί για τη δεύτερη κύηση: «Για να λέμε και τα πράγματα όπως είναι..! Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, η γυναίκα βιώνει διαφορετικά συναισθήματα, καταστάσεις, αλλαγές στο σώμα. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη και ευαίσθητη περίοδος και φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα.

Ιδίως όταν υπάρχει ήδη ένα μωράκι που χρειάζεται την προσοχή σου. Ο χρόνος για ξεκούραση μειώνεται, οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Σε αυτήν την εγκυμοσύνη κουράζομαι αρκετά είναι η αλήθεια, όμως με έναν μαγικό τρόπο οι μανούλες αντέχουμε και αντέχουμε πολύ. Στέλνω λοιπόν τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες εκεί έξω τις γυναίκες».

Η Ναταλία Δήμου δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της από το μαιευτήριο και μοιράστηκε τη χαρά της με τους followers της.

Να σας ζήσει!

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Κουσουλός για τον ερχομό του τρίτου παιδιού: «Είναι συγκινητικό και ευτυχές»

 Βασίλης Μπισμπίκης: Απαντά για τη δημοσιότητα της σχέσης του με τη Βανδή -«Ό,τι θέλω θα κάνω, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κοιτάξει»

 Συγκλονίζει η Ελένη Ψυχούλη για τις πλημμύρες: «Ένιωσα τον φόβο του θανάτου»

Keywords
Τυχαία Θέματα