Πέτρος Κουσουλός για τον ερχομό του τρίτου παιδιού: «Είναι συγκινητικό και ευτυχές»

Ο Πέτρος Κουσουλός παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη για τη σεζόν στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου και μίλησε για το τέλος συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη μετά από 2,5 χρόνια αλλά και τον ερχομό του τρίτου παιδιού του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι επρόκειτο για μια προσωπική απόφαση να ολοκληρώσει αυτή τη συνεργασία και να προβεί σε συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του, ενώ εξήγησε τον λόγο που κράτησε μυστική την είδηση της εγκυμοσύνης της νέας συντρόφου του.

Ο Πέτρος Κουσουλός
για το τέλος της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Εκτιμώ την προσπάθεια που έχουμε κάνει ως ομάδα και εύχομαι επιτυχίες για το μέλλον. Έληγε το συμβόλαιό μου και όταν αυτό συμβαίνει θέτεις στο τραπέζι κάποια πράγματα. Ήταν μία επαγγελματική απόφαση αυτή που πήρα, δεν ήταν εύκολη, γιατί η Ζήνα πέρα από εξαιρετική συνεργάτιδα ήταν και φίλη, συνεπώς δυσκολεύτηκα μετά από 2,5 χρόνια να πάρω αυτή την απόφαση αλλά έκρινα ότι ήταν το καλύτερο για εμένα.

Ήταν μια προσωπική επιλογή. Δεν υπήρχε θέμα με το οικονομικό κομμάτι. Ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από τις απολαβές και από τη Ζήνα.  Έχω να πω καλά λόγια για όλους. Γιατί να μην πάω ως καλεσμένος, αν υπάρξει πρόσκληση;», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του, ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε: «Δεν έχω κάτι ανακοινώσιμο για το OPEN. Υπάρχει κάποιο project που συζητάμε. Δεν υπήρχε πρόταση να είμαι στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, είναι φίλη μου αλλά δεν έγιναν τέτοιες συζητήσεις».

Ο Πέτρος Κουσουλός έτοιμος να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά

«Τρίτη φορά μπαμπάς! Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό και ευτυχές, όταν μεγαλώνει μια οικογένεια. Έχω ήδη δύο κόρες από τον πρώτο γάμο μου και τώρα έρχεται ένα νέο μωρό. Είμαστε όλοι οικογένεια και είναι πολύ ευχάριστο. Ήταν προσωπική επιλογή να κρατήσουμε κρυφή την είδηση της εγκυμοσύνης γιατί στη σύντροφό μου, Ευαγγελία, δεν της αρέσει η δημοσιότητα. Τέλος του μήνα, πρώτα ο Θεός, θα γεννήσει».

Διαβάστε ακόμα:

 Breakfast@Star: Πρεμιέρα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου -Η διαφορετική έναρξη

 «Έκρηξη» από τον Παναγιώτη Στάθη: «Είναι ξεφτιλισμένοι οι άνθρωποι»

 Καλημέρα Ελλάδα: Διαφορετική πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη -Εκτός πλατό η Μαρία Αναστασοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα