Ελεονώρα Μελέτη: Η όλο νόημα ανάρτηση λίγες ώρες πριν από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η χτεσινή ημέρα (30/6) ήταν αδιαμφισβήτητα πολύ ξεχωριστή για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς παντρεύτηκαν ενώ βάφτισαν και την κόρη τους, η οποία ονομάστηκε Αλεξάνδρα -Ωκεανίς.

Μάλιστα, κάποιοι από τους καλεσμένους του ζευγαριού μοιράστηκαν στα social media στιγμιότυπα από το πάρτι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση και τον γάμο. Ανάμεσα σε αυτούς ο Πάνος Καλλίτσης, η Δήμητρα Λαζαράτου

και η Φαίη Κυριακοπούλου.

Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του  στενούς φίλους και συγγενείς και ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν πως θα παντρευτούν και ότι θα βαφτίσουν την μονάκριβη κόρη τους.

Η όλο νόημα ανάρτηση λίγες ώρες πριν το διπλό μυστήριο

Λίγες ώρες πριν από τον γάμο και τη βάφτιση, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega έγραψε στο προφίλ της: «Ο μόνος τρόπος να τσεκάρεις την αξιοπιστία των γύρω είναι…τσεκάροντάς την!

Δίνεις μια πληροφορία εμπιστευτικά σε κάποιον και μια άλλη σε κάποιον άλλον. Όποιου η πληροφορία φτάσει σε αποδέκτη, ο οποίος μάλιστα τη χρησιμοποιήσει, δείχνει αυτομάτως και τον αναξιόπιστο. Τόσο απλά».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λάγιος σε Κωνσταντίνο Αρτσίτα: «Θα πήγαινες μαζί μου με 20 εκατομμύρια ευρώ;»

Shopping Star: Αυτό είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για την παρουσίαση

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο -«Αυτό που είπα ήταν λάθος»

Keywords
Τυχαία Θέματα