Shopping Star: Αυτό είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για την παρουσίαση

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση του «Shopping Star», μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star.

Οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού εδώ και καιρό τις κάνουν επαφές τους προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη ή την αντικαταστάτρια της παρουσιάστριας, ωστόσο ακόμη επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει.

Σήμερα το πρωί (1/7), ο Γρηγόρης Μελάς αποκάλυψε  στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» πως υπάρχει  ένα πρόσωπο – έκπληξη που

φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να «κλειδώσει» για την παρουσίαση της εκπομπής μόδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, πρόκειται τη fashion blogger και γνωστή ως shoprano, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, η οποία ήταν στις σκέψεις του Star για την παρουσίαση και όταν είχε πρωτοξεκινήσει το παιχνίδι.

Ο Γρηγόρης Μελάς ανέφερε πως στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα της Μαίρης Συνατσάκη, της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και του Λάκη Γαβαλά.

Η Βίκυ Καγιά για την αποχώρησή της από το Star

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Βίκυ Καγιά ανέφερε για την αποχώρησή της από το Star πως «φεύγω σε μια περίοδο που το “Shopping Star” πάει πάρα πολύ καλά. Εμπιστεύομαι την κρίση του καναλιού και θα αξιολογήσουν καλά ποιος θα πάρει τη θέση μου. Έκλαψα, πόνεσα και το δούλεψα πολύ πριν πάρω την απόφαση να φύγω».

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο -«Αυτό που είπα ήταν λάθος»

Τάκης Ζαχαράτος: Απαντά για τον σάλο που δημιουργήθηκε με το σκετς ως Πόπη Τσαπανίδου -«Βρήκαμε τον μπελά μας»

Νίκος Μουτσινάς: Οι on camera δηλώσεις μετά το τέλος της εκπομπής– «Με τάραξε πολύ η Μακρυπούλια, ήταν αδιανόητο»

Keywords
Τυχαία Θέματα