Ελένη Δάρρα: «Κάποιοι συμπαίκτες μου δεν κοιτούσαν το καλό της ομάδας»

Η Ελένη Δάρρα, η πρώην Μαχήτρια του Survivor μίλησε πρόσφατα στο MyTV και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στο παιχνίδι.

«Η δυσκολότερη στιγμή ήταν όταν εμφάνισα αλλεργίες λόγω τσιμπημάτων και έπρεπε να κάνω κάποιες ενέσεις οι οποίες με πήγαιναν πίσω και αγωνιστικά και σωματικά», είπε χαρακτηριστικά η γυμνάστρια. Η Ελένη εξήγησε ότι θα ξαναπήγαινε εύκολα στο Survivor, ωστόσο δεν θα ήθελε να κάνει τα ίδια λάθη!

Μάλιστα

αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε στο παιχνίδι εκτενώς. «Θεωρώ ότι οπισθοχώρησα λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι και ότι ο κόσμος δεν μπόρεσε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μπορούσα να κάνω. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα προσπαθούσα να ήμουν λίγο πιο εγωίστρια, σαν κάποιους συμπαίκτες μου οι οποίοι δεν κοιτούσαν το καλό της ομάδας αλλά να κρατήσουν τη θέση τους.», δήλωσε στο περιοδικό.

Ήταν όμως πολλά τα άτομα που ενεργούσαν κατά αυτόν τον τρόπο; «Όχι, και δεν γινόταν απαραίτητα με κακία ή επιτηδευμένα, απλά όλοι οι άνθρωποι, όταν βρίσκονται σε μια ομάδα, ψάχνουν τη θέση τους. Εγώ δεν διεκδίκησα τόσο τη δική μου. Δεν έχει να κάνει με συμπεριφορές, συμπαικτών μου, αλλά με τη δική μου διαχείριση», απάντησε η γυμνάστρια από την Πάτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα