H Λάουρα Νάργες το τόλμησε- Δείτε το νέο χρώμα στα μαλλιά της

Η Λάουρα Νάργες , αμέσως μετά την αποχώρηση της από το Survivor, είχε επιστρέψει στην Ελλάδα με ράστα μαλλιά, αλλά λίγο καιρό μετά ξανά άλλαξε την εμφάνιση της επιστρέφοντας στο κατάξανθο μαλλί της.

Ωστόσο, αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς σήμερα τόλμησε μια μεγάλη και τολμηρή αλλαγή. Η παρουσιάστρια αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα και έβαψε τα μαλλιά της… σε ανοιχτό

γαλάζιο χρώμα, το νέο… γοργονέ trend. Η αλλαγή αυτή έγινε σε κομμωτήριο της Γερμανίας, όπου βρίσκεται με τον σύντροφο της Μιχάλη Μουρουτσο για το γάμο καλής της φίλης.

Η Λάουρα αποκάλυψε το νέο της χρώμα με μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία έγραψε στη λεζάντα:«Blue Hair Don’t Care • The Holiday Look – Now Or Never». Όπως ήταν αναμενόμενο, τα like και τα σχόλια “έπεσαν” βροχή.

Blue Hair Don’t Care • The Holiday Look – Now Or Never! _______________________________________________________ #bluehair #blue #hair #diy #hairstyle #haircolor #sunglasses #summer2k17 #diamantakia #makeup #pinklipstick #silvernails #look #style #happy #hairstyles #me #dare #dontcare

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lauranarjes στις Αύγ 7, 2017, 7:36πμ PDT

Η Λάουρα φαίνεται πως θαυμάζει την Rihanna, καθώς η pop star το βράδυ του Σαββάτου ανέβασε φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram με το σχεδόν ίδιο γαλάζιο χρώμα στα μαλλιά της.

crawpova. ’17

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις Αύγ 6, 2017, 8:01πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα