Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Ειρήνη Παπαδόπουλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης συμπληρώνουν τρία χρόνια σχέσης και ο έρωτάς τους δείχνει να δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Η τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real Life, οι δυο τους σχεδιάζουν να κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη,

η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση νέας στέγης στα νότια προάστια της Αθήνας.

To ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι  μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί και η μεταγραφή του 33χρονου τερματοφύλακα σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας. Η εξέλιξη αυτή θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική του ζωή, αφού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα μπορεί πλέον να ζει δίπλα στην εκλεκτή της καρδιάς του.

Σε πρόσφατη της συνέντευξη στο περιοδικό OK!, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε ερωτηθεί για το εάν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Η ίδια είχε απαντήσει ότι «είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσου με και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε! (Γελάει.) Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο».

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: «Αρρώστησα, ήμουν στο νοσοκομείο και συνέχιζαν να με “χτυπάνε”»

Σάκης Τανιμανίδης -Χριστίνα Μπόμπα: Ο χορός με τις δίδυμες στη δεξίωση της βάφτισης -Βίντεο

Αλέξης Παππάς -Τριαντάφυλλος: Η συνάντηση και τα υπονοούμενά τους για το All Star Survivor -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα