Γιώργος Μαυρίδης: Έδωσε το παρών στη βάφτιση των κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους

Το απόγευμα του Σαββάτου (17/9), ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χρίστινα Μπόμπα βάφτισαν τα δίδυμα κορίτσια τους στη Μύκονο.

H βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό τoυ νησιού των ανέμων. Αμέσως μετά το μυστήριο, ακολουθήσε δεξίωση σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τιμήσαν με την παρουσία τους το ζευγάρι, σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα για τα κορίτσια

τους.

Μάλιστα, ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών στη βάφτιση, ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο ίδιος και ο Σάκης Τανιμανίδης έγιναν ευρέως γνωστοί μέσα από την ταξιδιωτική τους εκπομπή, «World Party», που παρουσίαζαν μαζί πριν από κάποια χρόνια!

Μετά την ολοκλήρωση της ταξιδιωτικής εκπομπής, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν κράτησαν σχέσεις, με τους δύο άνδρες να έχουν κάνει κατά καιρούς δηλώσεις για το τέλος της φιλίας τους.

Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού οι σχέσεις τους φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί πλήρως, και αυτό αποδεικνύεται από την παρουσία του Γιώργου Τανιμανίδη στη βάφτιση των κοριτσιών.

Ο ίδιος έφτασε στην εκκλησία παρέα με τον Γιώργο Κατσινόπουλο ο οποίος ήταν επίσης ανάμεσα στους προσκεκλημένους του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency.

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Σαμαρά: «Φανταζόμουν ότι σε ηλικία 35 ετών θα είχα οικογένεια και παιδιά»

Σάκης Τανιμανίδης -Χριστίνα Μπόμπα: Βάφτισαν τα δίδυμα κορίτσια τους στη Μύκονο -Το φωτογραφικό άλμπουμ

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτες εικόνες από την βάφτιση των διδύμων – O εντυπωσιακός στολισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα