Γιάννης Σμαραγδής: «Με την επόμενη μου ταινία κλείνω σαν σκηνοθέτης»

Ο Γιάννης Σμαραγδής έκανε ποδαρικό στο νέο κύκλο της εκπομπής «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά στην ΕΡΤ News. Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την επερχόμενη ταινία του που θα φέρει το όνομα «Καποδίστριας», αποκαλύπτοντας πως η δουλειά αυτή θα είναι και η τελευταία του. Ωστόσο, δε θέλησε να πει ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Όσα είπε ο Γιάννης Σμαραγδής για τον «Καποδίστρια»

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε

πως «με τον “Καποδίστρια” θέλω να πιστεύω πως, αν τον κάνω, κλείνω σαν σκηνοθέτης. Κλείνω. Έχω βρει το καστ και μου λείπουν λίγα χρήματα, δεν μπορώ να πω όμως περισσότερα. Όλους τους ηθοποιούς τους έχουμε βρει και θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον “Καποδίστρια” και θέλω να με συγχωρέσετε γι’ αυτό».

Και συνέχισε: «Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Προς ώρας λείπουν κάποια χρήματα αλλά υπάρχουν καλοί Έλληνες, οι οποίοι θα βοηθήσουν και υπάρχει και μια κυβέρνηση η οποία πρέπει να πω πως αυτή τη στιγμή είναι μια τύχη το ότι ο επικεφαλής, που είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι μέγας θαυμαστής του “Καποδίστρια”».

Τέλος, ο Γιάννης Σμαραγδής πρόσθεσε πως «o “Καποδίστριας” είναι εντελώς άγνωστος. Κατάφεραν αυτοί που τον δολοφόνησαν, που κυβέρνησαν μετά, και οι μέσα και οι έξω, να πουν ένα μεγάλο ψέμα για τον Καποδίστρια. Την αλήθεια του “Καποδίστρια” είμαι βέβαιος ότι θα την αναδείξει αυτή η ταινία».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας: Επέστρεψε στη δουλειά – Το βίντεο με την ομάδα του «Πρωινού»

Σάσα Σταμάτη: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που τη ρώτησε πότε θα γίνει μαμά

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα! Φωτογραφίες από το πάρτι

Keywords
Τυχαία Θέματα