Δημήτρης Μακαλιάς: «Μιλήσαμε με παιδοψυχολόγο πριν τον ερχομό του δευτέρου παιδιού μας»

Στις 23 Νοεμβρίου ήρθε στη ζωή το δεύτερο μωράκι της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Σήμερα το μεσημέρι, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στην Δήμητρα Καλφούντζου και αναφέρθηκε στο χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης της κόρης του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τον τρόπο που τη δέχτηκε ο 5 ετών γιος του, Χάρης.

«Η κόρη μας γεννήθηκε στις 22 Νοέμβριου. Έχω συνηθίσει τα ξενύχτια, είμαι ετοιμοπόλεμος. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που γυρίσαμε σπίτι με τη μικρή. Νομίζαμε ότι τα έχουμε όλα έτοιμα, άλλα είχαμε ξεχάσει πόσα πράγματα χρειάζονται»,

εξομολογήθηκε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε ότι «ο Χάρης αρχικά ήταν πολύ θετικός στην ιδέα ότι θα αποκτήσει αδελφάκι, μετά πέρασε μία περίοδο άρνησης και τώρα τη χαϊδεύει και της μιλάει.

Μιλήσαμε με παιδοψυχολόγο πριν τον ερχομό του δευτέρου παιδιού. Συζητάμε τα συναισθήματά μας με τον Χάρη και του δίνουμε χώρο.

Φροντίζουμε ακόμα περισσότερο την σχέση μας με την Αντιγόνη. Είναι ευαίσθητη η περίοδος για μία μανούλα που μόλις γέννησε. Θεωρώ ήρωα την Αντιγόνη όπως κάθε μητέρα. Την βλέπω πάνω από το μωρό μερικές φορές και δακρύζω».

Διαβάστε ακόμα:

Παύλος Χαϊκάλης: Αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή -«Aυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την έκλειψη»

Γιάννης Διακογιάννης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου

Θυμάστε τη μικρή Λυδία από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»; Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει και τι κάνει σήμερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα