Παύλος Χαϊκάλης: Αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή -«Aυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την έκλειψη»

Η Εύα Καϊλή συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 9/12 από τις βελγικές αρχές, καθώς κατηγορείται για διαφθορά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Η

ίδια διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ ενώ χθες ανακοινώθηκε ότι καθαιρέθηκε από την αντιπροεδρεία του Κοινοβουλίου.

Μετά τη σύλληψή της, ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube ένα βίντεο, στο οποίο αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή. Σε αυτό, μάλιστα, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως απλά αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της, χωρίς να καταδικάζει τίποτα και κανέναν και χωρίς να τοποθετείται επί του γεγονότος.

«Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού», αναφέρει αρχικά στο βίντεό του.


«Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις», τονίζει στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο, ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρει πως «αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια».

Διαβάστε ακόμα:

Θυμάστε τη μικρή Λυδία από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»; Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει και τι κάνει σήμερα!

Εύα Καϊλή: Στη φυλακή για ακόμα ένα μήνα ο σύντροφος της, Φραντσέσκο Τζόρτζι

Έλενα Ασημακοπούλου: Η αποκάλυψη για το «NaMaste» και τη Ναταλία Γερμανού -«Ήταν ίσως από τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές δουλειές μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα