Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Πήγα στον Αρναούτογλου κι έπαθα κρίση πανικού μετά τη συνέντευξη»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής 10/2 και παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του «Λάμπρου» στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στην ξαφνική δημοσιότητα που έλαβε μέσα από την τηλεόραση και στην έκθεση της προσωπικής ζωής του. Ο ίδιος, μάλιστα, περιέγραψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί, όταν πήγε στο θέατρο

με την αδερφή του.

«Δεν επέτρεψα να εισβάλουν στην προσωπική ζωή μου. Έχει συμβεί μια δυο φορές να γράψουν κάτι. Ήμουν με την αδερφή μου στην Βουκουρεστίου και πηγαίναμε σε ένα παιδικό θέατρο κι έγραψαν με ποια κοπέλα νεαρή είναι. Γυρίστε στην επόμενη σελίδα κι είναι η αδερφή του.

Αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω. Δεν θα κάτσω να σκάσω. Συνήθως δεν το επιτρέπω. Ένας λόγος που δεν μιλώ για τα προσωπικά μου, είναι γιατί δεν θέλω να ανοίξω αυτήν την πόρτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εξομολογήθηκε πως ήρθε αντιμέτωπος με τις κρίσεις πανικού την περίοδο των «Άγριων Μελισσών», αποκαλύπτοντας τι συνέβη μετά από μια συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Σε όλη αυτήν την διάρκεια της έντονης αναγνωρισιμότητας έπαθα μια κρίση πανικού. Έπρεπε να πάω σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, δεν ένιωθα καλά κι ήμουν πιεσμένος από τα γυρίσματα και τα ξενύχτια, από την πίεση που ζούσα.

Το είχα υποσχεθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που ήταν η δεύτερη φορά που έπρεπε να πάω. Μετά την συνέντευξη έπαθα κρίση πανικού από την πίεση κι είπα ότι δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου. Αν δεν μου το συγχωρήσει ένας δημοσιογράφος, ας μην μου το συγχωρήσει».

Και κατέληξε: «Γι’ αυτό άργησα να έρθω και σε εσάς, γιατί έπρεπε όλα να μπουν σε μια σειρά».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποβολή και η μπηχτή στην παραγωγή

 Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι με τις δίδυμες – Η φωτογραφία από το αεροπλάνο

 Πέτρος Φιλιππίδης: Πωλήθηκε η μεζονέτα του στο Ψυχικό – Το αστρονομικό ποσό της αγοράς της

Keywords
Τυχαία Θέματα