Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι με τις δίδυμες – Η φωτογραφία από το αεροπλάνο

Εκτός Αθηνών θα περάσουν το Σαββατοκύριακο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού αποφάσισαν να επισκεφτούν τη γενέτειρα του παρουσιαστή, τη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι είναι λάτρης των μικρών και των μεγάλων αποδράσεων κι έτσι κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία, φτιάχνει τις αποσκευές του και ταξιδεύει.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν την καλύτερη

παρέα, μιας και μαζί τους ήταν οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Σύσσωμη η οικογένεια, λοιπόν, πήγε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος νωρίς το πρωί της Παρασκευής 10/2 προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο και να ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα.

Την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα κορίτσια της μέσα από το αεροπλάνο. Η επιχειρηματίας βρίσκεται καθισμένη στη θέση της, ενώ τα κορίτσια στέκονται μπροστά της και παίζουν. Όπως θα δείτε, η Αριάνα και η Φιλίππα έχουν μεγαλώσει πολύ.

«Ξεκινάει το ΠΣΚ! Φύγαμε για Θεσσαλονίκη», αρκέστηκε να σημειώσει η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της.

Σε πρόσφατο Q&A στο Instagram η γνωστή influencer είχε αποκαλύψει για την καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες της: «Είναι τόσο απολαυστικές! Βέβαια, όλη μέρα μας τρέχουν αλλά είναι τόσο ωραία. Μιλάνε πάρα πολύ. Μαμά λένε εδώ και καιρό! Τα λένε σχεδόν όλα με τον δικό τους μπεμπεδίστικο τρόπο».

Παράλληλα, η Χριστίνα Μπόμπα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello είχε αναφερθεί στο πώς είναι ως μητέρα: «Επειδή είμαι αυστηρή, νόμιζα ότι θα ψειρίζω την μαϊμού. Με τα κοριτσάκια μου, όμως, βγαίνουν όλα ήρεμα και πιστεύω πως έχω βρει το νόημα στη σχέση μου μαζί τους.

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με τη μητρότητα. Τις προσέχω, τις φροντίζω, τους αφιερώνω χρόνο. Αφού ξεπέρασα τους δύο πρώτους μήνες, κατά τους οποίους δυσκολεύτηκα πολύ, θεωρώ τις κόρες μου δώρο. Κάνουμε πράγματα μαζί και γελάμε πολύ. Νιώθω ότι είμαι τρυφερή και καλή μαμά».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς για Κατερίνα Καινούργιου: «Πολύ παλιά τηλεόραση»

 Μαρία Ναυπλιώτου: «Mπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη»

 Γιάννης Μπέζος: «Δεν πιστεύω ότι θα σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα