Άρης Σοϊλέδης για Survivor: «Δεν έλεγαν τίποτα μπροστά μου, όλα πίσω από την πλάτη μου»

Ο Άρης Σοϊλέδης ξεχώρισε για τις αθλητικές επιδόσεις του κατά τη διάρκεια του φετινού Survivor και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Ο ίδιος μπορεί να μην σήκωσε την κούπα του νικητή, αφού αυτή ανήκει στον Στάθη Σχίζα, ωστόσο έβγαλε αρκετά χρήματα και έζησε την πιο ξεχωριστή εμπειρία.

Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του reality επιβίωσης, ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους του να του θέσουν τις ερωτήσεις του σχετικά με το Survivor.

Ο ίδιος συζητήθηκε έντονα για τη συμπεριφορά του, συνεπώς έφτασε η στιγμή να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Ο Άρης Σοϊλέδης ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια που έκαναν κάποιοι συμπαίκτες του πίσω από την πλάτη του.

Όταν ρωτήθηκε για το μένος των συμπαικτών του, ο Άρης Σοϊλέδης είπε: «Κι εγώ αναρωτήθηκα αρκετές φορές. Φρόντιζα πάντα όσους και όπως μπορούσα, ψυχολογικά και έμπρακτα τα έδινα όλα για την ομάδα μου κι αυτό το είδατε. Για τα υπόλοιπα ρωτήστε τους ίδιους».

Όσον αφορά στα σχόλια των συμπαικτών του μέσα στο Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης είπε: «Πίστεψέ με, αν τα ήξερα, θα ήταν πολύ διαφορετική η συμπεριφορά μου απέναντί τους. Απλά τίποτα δεν λεγόταν μπροστά μου. Όλα πίσω από την πλάτη μου».

Διαβάστε ακόμα:
Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Εμφάνιση στην Επίδαυρο με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη

 Super Κική: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποβολή του μωρού της

 Λιάνα Κανέλλη: «Είχα Long Covid και χρειάστηκαν 2-3 μήνες για να γίνω καλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα