Δες τι φοράνε από το πρωίς ως το βράδυ 4 πασίγνωστες fashion bloggers

Η Chiara Ferragni, η Aimee Song, η Leonie Hanne και η Negin Mirsalehi έχουν πολύ ιδιαίτερο στιλ και πάντα «ζηλεύουμε» τις supe chic εμφανίσεις τους. Ας δούμε όμως πόσο διαφορετικό είναι το στιλ τους το πρωί και το βράδυ!

@Chiara Ferragni
H γνωστή fashion blogger και isntagrammer προτιμάει τα πουλοβεράκια για τις πρωινές εμφανίσεις της (crop ή oversized) και τα συνδυάζει συνήθως με vinyl ή δερμάτινα παντελόνια.

Τα βράδια σε επίσημες εμφανίσεις, dinners

ή parties, η όμορφη Ιταλίδα blogger επιλέγει συνήθως μίνι φορέματα σε έντονες αποχρώσεις.

@Negin Mirsalehi
H fashion blogger που έγινε διάσημη εξαιτίας των υπέροχων μακριών μαλλιών της αλλά και του εκπληκτικού στιλ της λατρεύει επίσης τα πουλοβεράκια αλλά και τα πουκάμισα και τα sneakers.

Tα βράδια υιοθετεί ένα πιο σέξι στιλ που αποτελείται συνήθως από δαντελένια φορέματα μίνι ή μάξι αλλά και μεταλλιζέ σύνολα.

@Leonie Hanne
Είναι η πιο γλυκιά και συνεσταλμένη blogger αλλά έχει αποδείξει πως η δύναμή της είναι το χαμόγελό της και τα έχει καταφέρει περίφημα μέχρι σήμερα. Για τα πρωινά της looks επιλέγει συνήθως oversized πουλόβερ, καρό παντελόνια και παλτό και πολλά πολλά αξεσουάρ!

Τα βράδια η όμορφη Leonie επιλέγει πολύ ρομαντικά outfits που μοιάζουν παραμυθένια. Δείτε πόσο υπέροχη είναι η φούστα που επέλεξε σε αυτό της το look και πόσο φανταστικά τη συνδύασε με ζώνη που μοιάζει με κορσέ και δαντελωτό τοπ.

@Aimee Song
Η Aimee έχει μια αδυναμία στις γήινες αποχρώσεις και πολύ συχνά φοράει μπεζ, καφέ και μίνιμαλ ρούχα σε πολύ απλές γραμμές. Συνήθως της αρέσει να δίνει περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις της με τα σωστά παπούτσια και τις ιδιαίτερες τσάντες της.

Το εορταστικό αυτό look της Aimee Song είναι μια πολύ ωραία ιδέα και για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα η Aimee φοράει vinyl μίνι φούστα, blazer, ζώνη και ένα φανταστικό καλσόν με στρας.

Διαβάστε ακόμα: Η Meghan Markle έκανε την πιο ωραία της εμφάνιση ως έγκυος!

Keywords
Τυχαία Θέματα