Δεν μου φτάνει το σεξ με τον σύζυγό μου!

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Πριν λίγο έλαβα το παρακάτω μήνυμα!

Aγαπητή Δανάη,
διαβάζω την στήλη σου φανατικά κι έχω παρατηρήσει πως σε πολλές κοπέλες προτείνεις ως πρώτη λύση στο πρόβλημά τους, τη συζήτηση. Να μιλήσουν με τον σύντροφό τους για το θέμα που απασχολεί την καθεμία. Αυτό έκανα κι εγώ, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Ποιο είναι το δικό μου θέμα. Η σεξουαλική μου ζωή δεν είναι αυτή που θέλω. Δεν εννοώ ποιοτικά, αλλά ποσοτικά. Ύστερα από 9 χρόνια γάμου και ένα παιδί, η σεξουαλική μου ζωή στα 36 μου, περιορίζεται δυστυχώς σε 2 φορές την εβδομάδα. Ο σύζυγός μου ξέρω ότι με θέλει, το νιώθω κάθε φορά που κάνουμε έρωτα, μόνο που εμένα δε μου φτάνει. Αν γινόταν να κάνουμε έρωτα κάθε βράδυ, θα ήταν το ιδανικό για μένα, όμως άλλοτε γιατί είναι κουρασμένος από τη δουλειά, άλλοτε γιατί η παρουσία της μικρής δεν μας το επιτρέπει, πλέον νιώθω πως χάνουμε ένα πολύτιμο κομμάτι μας. Μαρία.

Φίλη Μαρία,
θεωρώ ότι το πιο σπουδαίο βήμα για να αντιμετωπίσεις αυτό που σε απασχολεί, το έχεις ήδη κάνει. Ναι, πάντα λέω πως η συζήτηση, η παραδοχή του προβλήματος και η αμοιβαία εξομολόγηση των συναισθημάτων, αποτελεί τη μισή λύση του προβλήματος. Στη δική σας περίπτωση όμως φαίνεται πως το “πρόβλημα” δεν είναι η έλλειψη του πάθους ανάμεσά σας, αλλά …η σωματική κούραση του συζύγου σου. Όσο κι αν το συζητήσετε, όσο κι αν έχετε την καλή διάθεση να αυξήσετε τις ερωτικές σας επιδόσεις, αν το πρόγραμμά σας δεν το επιτρέπει, τότε δυστυχώς δε θα αλλάξουν και πολλά. Οι δύο φορές την εβδομάδα για ένα ζευγάρι με 9 χρόνια γάμου, στατιστικά είναι ένας πολύ καλός αριθμός συνευρέσεων. Δεν σου το λέω παρηγορητικά, αλλά ως γεγονός. Κερδίστε κι άλλο χρόνο μαζί κάνοντας παρέα το ντους σας, πηγαίνοντας ένα διήμερο κάπου μόνοι – αν αυτό είναι εφικτό. Αλλιώς θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι την περίοδο των διακοπών που ο σύζυγός σου θα είναι ξεκούραστος κι έτοιμος να σου χαρίσει την περισσότερη απόλαυση που αναζητάς! Και να θυμάσαι πως “πολύτιμο κομμάτι μας” δεν είναι το σεξ σε μία σχέση, αλλά η ίδια η σχέση.

Με εκτίμηση Δανάη

Keywords
Τυχαία Θέματα