Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον χλιδάτο και σχεδόν βασιλικό γάμο της Pippa Middleton!

Έξι χρόνια μετά την εντυπωσιακή είσοδο της Pippa στις ζωές όλων μας-αναφερόμαστε φυσικά στον γάμο της αδελφής της Kate Middleton με τον Prince William, η οποία είχε εντυπωσιάσει με το εκπληκτικό της κορμί, κλέβοντας την δόξα από την αδελφή της, ήρθε η σειρά να ανέβει και εκείνη τα σκαλιά της εκκλησίας, το Σάββατο το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Englefield,

δυτικά του Λονδίνου στο πλευρό του αγαπημένου της ζάμπλουτου χρηματιστή, James Matthews.

Και ήταν πραγματικά πανέμορφη και σικ. Εδώ και λίγο καιρό όλοι αναρωτιόμασταν ποιον οίκο μόδας θα επέλεγε για το νυφικό της. Τον Alexander McQueen όπως έκανε και η αδελφή της, ή κάποιον σχεδιαστή από τους αγαπημένους της, όπως: Emilia Wickstead, Alice Temperley και Jenny Packham; Τελικά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον οίκο Giles Deacon, μια επιλογή που κόστισε 40.000 στερλίνες και την δικαίωσε απόλυτα, αφού έγινε το Νο1 θέμα συζήτησης όλων των fashionistas.

Το look της ολοκληρώθηκε με μακρύ πέπλο από τον Stephen Jones και τιάρα, σκουλαρίκια, σινιόν και natural μακιγιάζ.

H στιγμή που η Pippa Middleton φτάνει στην εκκλησία μαζί με τον μπαμπά της:

Η έξοδος της Pippa Middleton από την εκκλησία:

Η Kate Middleton από την πλευρά της μας χάρισε μια ακόμα υπέροχη εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσει ένα ροζ-ροδακινί φόρεμα Alexander McQueen, συνδυασμένο με ασορτί καπέλο και γόβες.

Τα παιδιά της Kate Middleton και του Prince William, Prince George και Princess Charlotte ήταν παρανυφάκια και έκλεψαν φυσικά όλες τις εντυπώσεις.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο Prince George ξέσπασε σε κλάματα και η μητέρα του άρχισε να τον μαλώνει. Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο της Daily Mail, η Princess Charlotte πάτησε κατά λάθος την ουρά του νυφικού της Pippa, κάτι που είδε ο Prince George και έτρεξε να το κάνει κι εκείνος.

Μάλιστα η Kate Middleton τους υπενθύμιζε συνεχώς πώς έπρεπε να κάνουν ησυχία:

H Meghan Markle, η όμορφη ηθοποιός, πρωταγωνίστρια του Suits και σύντροφος του Prince Harry δεν εμφανίστηκε τελικά στον γάμο της Pippa Middleton, αφού θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον όλων, αλλά βρέθηκε στο γαμήλιο πάρτι, συνοδευόμενη φυσικά από τον καλό της, επιλέγοντας να φορέσει ένα navy blue φόρεμα του Antonio Berardi -κυκλοφόρησαν μάλιστα μόνο οι δυο παρακάτω φωτογραφίες.

Μια ματιά ακόμα: Η ακραία και επικίνδυνη δίαιτα της Pippa Middleton λίγο πριν το γάμο!

The post Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον χλιδάτο και σχεδόν βασιλικό γάμο της Pippa Middleton! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα