Στάθης Σχίζας: H απάντησή του του όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται αυτό το διάστημα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, λόγω του χωρισμού τους.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» βρέθηκε έξω από το γυμναστήριο όπου προπονείται ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star» και ρωτήθηκε για τα νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή.

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ευγενικός με τον δημοσιογράφο, ωστόσο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αμηχανία του μπροστά στην κάμερα.

«Αδερφέ μου τώρα

δεν θέλω να μιλήσω, με φέρνεις σε λίγο δύσκολη θέση. Η Αλεξάνδρα έχει μετακομίσει, ναι… ευχαριστώ πολύ που ήρθες αδερφέ μου, αλήθεια. Αδερφέ μου ευχαριστώ πολύ, που ήρθατε, να είσαι καλά», αρκέστηκε να πει ο Στάθης Σχίζας.

Χτες (9/5), η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την καθημερινότητάς της μετά χωρισμό από τον επιχειρηματία.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μάθει πολύ στη μοναξιά. Πιο πριν υπήρξα παντρεμένη, οπότε πάλι ήμουν με κάποιον που κοιμόμασταν μαζί. Εντάξει, συνηθίζω, μ’ αρέσει, πατάω στα πόδια μου, γνωρίζω και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου…

Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται, πόσο μάλλον και μέσα από μία συγκατοίκηση. Κρατάμε τα καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τσακώνεται εύκολα, όπως και τώρα δεν τσακώθηκα».

Διαβάστε επίσης: 

Χρήστος Βασιλόπουλος – Σάρα Κόνερ: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απαντά για το «φιλί» Μάστορα – Βανδή στη σκηνή -«Γίνεται κάθε φορά το ίδιο»

Σοφία Παυλίδου: Αγωγή «βόμβα» εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη -Το ποσό που ζητάει η ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα