Χρήστος Λούλης: Διακοπές με την οικογένειά του -Η φωτογραφία από το πλοίο με την κόρη του, Σμαράγδα!

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή είναι μαζί εδώ και περίπου 20 χρόνια! Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά που υπερλατρεύουν, τον 12χρονο Αλέξανδρο και την 8χρονη Σμαράγδα.

«Σε όλη μου την ζωή, μου κόστισε ειδικά όταν έγινα και πατέρας, επειδή δεν μπορούσα να κάνω το “έξι μήνες σεζόν” και μετά δεύτερη χρονιά αν κάτι πάει καλά, τελείωνα πάντα μια παράσταση στους 2-3 μήνες και μετά ξεκινούσα άλλη. Κάτι που σημαίνει ότι ήμουν συνέχεια από την πρόβα στην παράσταση και

έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι και ειδικά τα βράδια.

Για αρκετό καιρό η Έμιλυ κρατήθηκε πίσω, λόγω του ότι τα παιδιά ήταν πολύ μικρά και έπρεπε να είναι με την μαμά τους. Ένιωθα ότι έχασα πολλά και ειδικά όταν βλέπω συμμαθητές των παιδιών μου, που οι γονείς τους κάνουν μια κανονική δουλειά με ένα κανονικό ωράριο, και μετά μέχρι το βράδυ κάνουν πράγματα μαζί με τα παιδιά τους, εγώ δεν τα έζησα όλα αυτά. Δηλαδή τα έχω ζήσει πολύ λίγο και ζηλεύω», είχε εξομολογηθεί ο Χρήστος Λούλης τον περασμένο Μάιο την Τζένη Θεωνά.

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, γεγονός που γνωστοποίησε ο ηθοποιός μέσα από τα social media. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός και δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά τους -όπως άλλωστε και η Έμιλυ Κολιανδρή, αυτή τη φορά είπε να κάνει μια εξαίρεση.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από το πλοίο με την κόρη του, Σμαράγδα, η οποία δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη που επρόκειτο να απολάυσει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της.

View this post on Instagram

A post shared by Christos Loulis (@christosloulis)

Διαβάστε ακόμα:

Σου δίνω όλα τα tips για καθαρή επιδερμίδα!

Νέα Φιλαδέλφεια: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη

Τάσος Παλαντζίδης: «Πέρασα αρκετούς μήνες που ζούσα με επίδομα ανεργίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα