Στέλιος Λεγάκης: «Η γυναίκα μου έχει ήδη άλλα δύο παιδιά»

Εδώ και μερικούς μήνες ο Στέλιος Λεγάκης κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι του, καρπό του έρωτά του με την Ειριάννα Σειρίγου. Η σύντροφος του τραγουδιστή έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι που τους έκλεψε από την πρώτη στιγμή την καρδιά.

Ο Στέλιος Λεγάκης μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/8 στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» για τον ερχομό της μικρής του πριγκίπισσας και για τη νέα του ζωή ως πατέρας, ενώ αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως η αγαπημένη τους έχει άλλα δύο

παιδιά.

Όσα είπε ο Στέλιος Λεγάκης στην καλοκαιρινή εκπομπή του Open

«Ήμουν μέσα στη γέννα, πόναγε πάρα πολύ το κεφάλι μου, ήμασταν ήδη τρεις μέρες άυπνοι, και μας πήραν να πάμε μέσα και πραγματικά δακρύζαμε και οι δύο και κλαίγαμε», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Λεγάκης.

Για τη νέα καθημερινότητα είπε στη συνέχεια: «Βοηθάω την σύντροφό μου και αλλάζω και τις πάνες. Θέλω – και να βοηθήσω – είναι ωραίο να υπάρχει μία ισότητα μέσα στο σπίτι. Δεν υπάρχει αυτό “εσύ κάνε αυτό και εγώ δουλεύω” ή το αντίστροφο».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ο Στέλιος Λεγάκης είπε: «Η γυναίκα μου έχει ήδη άλλα δύο παιδιά, οπότε είμαστε στα τρία. Με εμένα τέσσερα γιατί εγώ παιδί είμαι ακόμα. Δεν ξέρω αν πάμε για… τέταρτο γιατί είναι πολλά τα παιδιά».

Διαβάστε ακόμα:

Σου δίνω όλα τα tips για καθαρή επιδερμίδα!

Νέα Φιλαδέλφεια: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη

Τάσος Παλαντζίδης: «Πέρασα αρκετούς μήνες που ζούσα με επίδομα ανεργίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα