Χρήστος Δάντης: Αποκάλυψε πότε επιστρέφει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του μετά το ατύχημα

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε ο Χρήστος Δάντης πριν από λίγες ημέρες με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα πλευρά του.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν πάνω στη σκηνή και τραγουδούσε, όταν παραπάτησε και βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και  χρειάστηκε να ακυρώσει κάποιες εμφανίσεις του μέχρι να αναρρώσει.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star» έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της στην Ελλάδα.

Η ίδια ταράχτηκε και ανησύχησε πολύ από το ατύχημα του συντρόφου της, ωστόσο τα δύσκολα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

«Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο», ήταν τα πρώτα λόγια της Ασημίνας Χατζηανδρέου στις τηλεοπτικές κάμερες.

Πριν από λίγες ώρες, ο Χρήστος Δάντης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε πότε επιστρέφει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του μετά το ατύχημα. Ο τραγουδιστής φαίνεται πως ξεπέρασε τα δύσκολα, καθώς πλέον είναι έτοιμος να συναντηθεί ξανά με τους θαυμαστές του.

«Κακό σκυλό ψόφο δεν έχει… Κι εγώ είμαι από αυτά τα σκυλιά, σας περιμένω αύριο και το Σάββατο στην Αυτοκίνηση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης.

Από αύριο, λοιπόν, ο τραγουδιστής θα είναι στο πόστο του.

Διαβάστε ακόμα:

 Λάζος Μαντικός: Ο ρεπόρτερ του «Καλημέρα Ελλάδα» θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

 Πρόωρο τέλος για το «My Style Rocks»; Η Κατερίνα Καραβάτου απαντά στις φήμες

 Συγκινεί η Δόμνα Μιχαηλίδου: «Διαγνώστηκε με πολύ προχωρημένο καρκίνο, δεν υπήρχαν πολλά που μπορούσαμε να κάνουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα