Wedding chop trend: Η τάση με χιλιάδες νύφες να κόβουν τα μαλλιά τους πριν τη δεξίωση του γάμου!

Kαι εκεί που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως η νύφη συνήθως στη δεξίωση αλλάζει το νυφικό με ένα πιο άνετο φόρεμα ή κάνει ένα διαφορετικό hairstyle.

Τώρα όμως ξεχάστε αυτό γιατί η μόδα έρχεται από την Αμερική, που σε ότι αφορά ειδικά στον γάμο είναι expert, και θέλει τη νύφη να αλλάζει κούρεμα!

Ναι καλά άκουσες. Όσο οι καλεσμένοι θα περιμένουν με αγωνία την είσοδο του ζευγαριού η νύφη θα… κουρεύεται!

@alexbrownhair Chopping my friends
hair off for her 2nd look at her wedding! #weddinghair #hairchop #bridalchop #weddinghair #weddingcut #bride #haircut #weddingcut #tiktokviral #hairtok #preppyaesthetic #preppy ♬ original sound – Alex Brown

Τυχαία κάνοντας μια αναζήτηση στο TikTok με το hashtag #wedding μου βγήκαν άπειρα real videos με τις κουμπάρες, τις bridemaids ή τις φίλες σε ρόλο hair stylist, με μια ξυριστική στο χέρι να κόβουν μεμιάς τα μαλλιά της νύφης σε bob haircut, αμέσως μετά τον γάμο!

Και φυσικά όχι μόνο για να κάνει εντυπωσιακή και ξεχωριστή είσοδο, αλλά και να αναδειχθεί καλύτερα το νυφικό που μπορεί να είναι στράπλες ή εξώπλατο!

Eίπαμε το κοντό καρέ είναι τεράστια τάση τις τελευταίες σεζόν αλλά η αλήθεια είναι πως εσείς το πήγατε σε άλλο level κορίτσια!

Και όλα αυτά για μια δεξίωση και για διαφορετικές φωτογραφίες ενδεχομένως στο άλμπουμ σας!

Οι αναζητήσεις “wedding chop” ή “wedding haircut” στο TikTok είναι χιλιάδες, με νύφες να κόβουν τα μαλλιά τους και φαίνεται να εξελίσσεται σε μεγάλο trend για το ερχόμενο Καλοκαίρι!

@saltandlightevents Best decision ever! #HuluChippendalesDance #BeTheReasonVisa #weddingtiktok #weddingchop ♬ Cool Kids (our sped up version) – Echosmith

Όπως αισθάνεται η καθεμία, τι να πούμε και εμείς!

Υπάρχουν και οι περούκες ωστόσο φίλες μου για να μην το μετανιώσετε έπειτα αν όντως επιθυμείτε να κάνετε μια διαφορετική είσοδο  στη δεξίωση του γάμου σας!

Μια ματιά ακόμα: Τα beauty tips των celebrities του Xόλυγουντ που πρέπει να ξέρεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα