Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση των γιων τους

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από λίγους μήνες o Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου. Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια και το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Οι δυο γονείς παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλαντζή και -μεταξύ άλλων- προχώρησαν σε κάποιες αποκαλύψεις για τη βάφτιση των παιδιών τους. Συγκεκριμένα, έκαναν γνωστό ότι σκοπεύουν να τα βαφτίσουν στα μέσα Ιουλίου στην Αθήνα, με τους νονούς να είναι

τέσσερις.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αφροδίτη Τσώνη αποκάλυψε για τον σύζυγό της: «Ο Χρίστος είναι πάρα πολύ ενεργός μπαμπάς. Βοηθάει σε όλα. Και μερικά βράδια που δεν ακούω καθόλου από την κούραση, ο Χρίστος είναι εκεί να τα ταΐσει, να τα αλλάξει».

Ταυτόχρονα, ο τραγουδιστής και η σύζυγός του συμφώνησαν πως από τη μέρα που ήρθαν στον κόσμο οι δυο τους, δεν έχουν καθόλου χρόνο για τους ίδιους.

«Η αλήθεια είναι πολύ σκληρή. Ο ερχομός των παιδιών, ειδικά που είναι δυο, μας έχει φέρει τα πάνω κάτω», αποκάλυψε η Αφροδίτη Τσώνου.

«Έχω το τραγούδι που είναι για όλες τις περιπτώσεις. Το αφιέρωσα στη γυναίκα μου όταν παντρευτήκαμε και τώρα το αφιερώνω στα παιδιά μου, “Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες”» εξομολογήθηκε σε  άλλο σημείο ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν ξέρω αν θα τον χαιρετήσω όταν τον δω»

Έλενα Ασημακοπούλου: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό από τον Μπρούνο Τσιρίλο– «Δεν είχα δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη»

Ελίνα Παπίλα για Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ποτέ δεν έκανα μια τέτοια συζήτηση μαζί της»

Keywords
Τυχαία Θέματα