Gourmand perfumes: 5+1 γκουρμέ αρώματα που θες να τα φας!

Η νέα τάση στα αρώματα ακούει στο όνομα Gourmand, δηλαδή μυρωδιές που ενσωματώνουν στη σύνθεσή τους αρώματα που μοιάζουν με φαγητά ή επιδόρπια.

Αυτά τα αρώματα συνήθως περιέχουν νότες όπως βανίλια, καραμέλα, φιστίκι, σοκολάτα, καφέ, μέλι και φρούτα, που προκαλούν την αίσθηση της απόλαυσης με ένα ψέκασμα.

Τα «γκουρμέ» αρώματα μπορεί να είναι ζεστά και ελκυστικά, καθιστώντας τα μια δημοφιλή επιλογή για τους λάτρεις του διαφορετικού.

Το

παγωτό είναι μια αγαπημένη επιλογή και αποτελεί το πιο δημοφιλές καλοκαιρινό επιδόρπιο. Έτσι κάποια αρώματα εμπνέονται από τις γεύσεις του παγωτού.

Βασικός πρωταγωνιστής είναι το φιστίκι Αιγίνης.

Υπάρχουν πολλά αρώματα που ενσωματώνουν το μοναδικό του άρωμα που είναι ένα ξηρό, ελαφρώς γλυκό άρωμα που προσθέτει βάθος και πολύπλοκη μυρωδιά.

Χαρακτηριστικο άρωμα είναι το Yum Pistachio Gelato 33 του Kayali.Ακόμα και το μπουκάλι σε παραπέμπει σε μια μπάλα παγωτού φιστίκι πασπαλισμένο με φουντούκι καθώς έχει και τέτοιες νότες. Σαντιγί και marsmallow το κάνουν ακόμα πιο λαχταριστό.

Ποιος δεν αγαπά από την άλλη μια σοκολάτα;

Το άρωμα σοκολάτας είναι ένα άρωμα που έχει σχεδιαστεί για να σου τρέχουν τα σάλια σαν να δαγκώνεις ένα κομμάτι πολυτελούς πραλίνας.

Ιδανική επιλογή το Unisex Eau de Parfum Montale Chocolate Greedy. Αυτό το γκουρμέ, εξαιρετικά κομψό ανατολίτικο άρωμα μοσχοβολά σοκολάτα. Μια ελαφριά απόχρωση νεραντζιού τελειοποιεί το άρωμα που θυμίζει γευστικό ρόφημα.

Η τελευταία γεύση που συμπληρώνει το «οικογενειακό παγωτό» είναι αυτή της φράουλας.

Γλυκό, δροσερό και κάπως ξινό το άρωμα της φράουλας ξυπνά το καλοκαίρι μέσα μας και θυμίζει κοριτσίστικα δωμάτια που φορούν το πρώτο τους άρωμα. Τέλειο φραουλένιο άρωμα είναι το Eau de Parfum Burberry Her Elixir de Parfum που περιλαμβάνει στις νότες κορυφής φράουλα.

Έτσι με ένα ψέκασμα φρουτώδεις νότες φράουλας και βατόμουρου σας υποδέχονται ενώ η βανίλια συμπληρώνει, σαν τη χτυπημένη σαντιγί που συνοδεύει το μπολ με τις φράουλες.

Άλλη μια επιλογή που θέλεις να…δαγκώσεις αντί να φορέσεις είναι του Tom Ford το Private Blend Lost Cherry, που εάν σου αρέσουν τα κεράσια δεν υπάρχει πιο ντελικάτη και φανταστική μυρωδιά!

Αισθαντικό και γλυκό χάρη στον συνδυασμό μαύρων κερασιών και πικραμύγδαλου, μυρίζει λες και έχεις μπροστά σου ένα πιάτο με ζουμερά κεράσια!

Eάν είσαι λάτρης του ποτού τώρα το Kilian Paris Angels’ Share είναι η οσφρητική μετουσίωση περισσοτέρων από 250 χρονών ιστορίας του πιο εμβληματικού κονιάκ.

Kονιάκ, φουντούκι, κανέλα, ξύλο βελανιδιάς και σπόροι τόνκα, φορώντας το νιώθεις ότι κάνεις μια περιήγηση στα δρύινα κελάρια της οικογένειας Kilian.

Mια αγαπημένη μυρωδιά των perfume tik tokers και καλοκαιρινή δική μου, είναι το αρωματικό σπρέι σώματος Sol De Janeiro!

Με νότες από φυστίκι, αμύγδαλο, ηλιοτρόπιο, πέταλα γιασεμιού, βανίλια, αλμυρή καραμέλα που υπερισχύει, και σανδαλόξυλο έχει μια ακαταμάχητη γκουρμέ μυρωδιά που θα λατρέψεις!

Όποιο και να επιλέξεις ένα είναι σίγουρο, ότι τα γκουρμέ αρώματα δεν ξεσηκώνουν μόνο την όσφρηση αλλά και το στομάχι!

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Mια ματιά ακόμα:

Θα έβαζες πορτοκαλί σκιά; Βρήκα τις πιο τέλειες προτάσεις μακιγιάζ για να σε πείσω!

Keywords
Τυχαία Θέματα